Hyppää pääsisältöön

Elina Partasesta Vuoden sateenkaarinuori

Partanen kuuluu Savon Setan aktiiveihin.

Elina Partanen // Kuva: Seta

Setan nuorisotoimikunta jakoi toista kertaa Vuoden sateenkaarinuori -palkinnon. Vuoden 2016 sateenkaarinuoreksi valittiin Savon Setan aktiivi ja nuortenryhmän ohjaaja Elina Partanen, joka on muun muassa ollut mukana järjestämässä ensimmäistä Kangasniemi Pride -tapahtumaa. Lisäksi Partanen on tuonut esiin sukupuolen moninaisuutta paikkakunnallaan sekä mediassa.

- Elina on tehnyt arvokasta vertaistukityötä sateenkaarinuorten parissa ja tuonut esille sateenkaarinuorten näkökulmaa eri ammattilaisille, Setan nuorisotoimikunnan puheenjohtaja Sakris Kupila kertoo tiedotteessa.

Kunniakirja myönnetään vuosittain ansioituneelle sateenkaarinuorelle kiitoksena tehdystä työstä sateenkaarinuorten parissa: sateenkaarinuorten oikeuksien aktiivisesta ajamisesta, sateenkaarinuorten hyvinvoinnin edistämisestä, esimerkillisestä toiminnasta oman yhteisönsä sisällä ja ulkopuolella.

Setan nuorisotoikunnan puheenjohtaja Sakris Kupila jakoi palkinnon Pirkanmaan Pride -päätapahtuman yhteydessä Tampereella.

Avaa Instagram postaus

Lue myös:

Suomi päihitti Ruotsin seksuaalivähemmistöjen oikeuksissa – paras tilanne Maltalla

Kaisa West on lesbo saamelaisnainen – 10 vuotta sitten hän oli tabu

Saara Aalto valittiin vuoden homoksi – tässä ovat vuoden 2016 Gay Gaalan voittajat