Hyppää pääsisältöön

Tee nostalgiatrippi 2000-luvun alkuun näiden musavideoiden parissa – muistatko vielä Emmin ja Lambrettan?

Yle Areenasta löytyy mahtavia musiikkiohjelmia vuosien takaa. Kaikkia vanhoja musavideoita ei löydy vieläkään edes Youtubesta, joten nostalgian nälässä kannattaa ehdottomasti pistäytyä Areenassa.

Aika kultaa usein muistot. Uskallatko palata 2000-luvun alkuun katsomalla sen ajan kuumimmat musavideot?

Alla pari poimintaa Pohjoismainen videolista -ohjelmasta:

27. syyskuuta vuonna 2001 viikon listaykköseksi nousi The Crash. Muita listalle valittuja olivat muun muassa silloiset erittäin kuumat nimet Emmi, Fintelligens, The Ark ja Bo Kaspers Orkester. Katso ohjelma yltä.

18. lokakuuta vuonna 2001 viikon listaykkösenä oli edelleen relevantti Nightwish. Uusina haastajina listalle nousivat Clawfinger, Infinite Mass ja Blank 'n' Becker sekä Lambretta.

Jos olet valmis menemään vielä kauemmaksi ajassa taaksepäin, ota haltuun yksi 90-luvun kovimmista musiikkiohjelmista eli Lista TOP 40.

Yhdessä Listan legendaarisimmista jaksossa esiintyi lähes alaston Apulanta.

Lue myös:

Onko tylsää? Tsekkaa nämä ohjelmat Yle Areenasta

Nakkisiilibileet, helmee! Koostimme ysäribailuvinkit Parasta ennen -ohjelman 9-vuotisjuhlan kunniaksi 

 • Kommentti: Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä

  Superfanin kommentti suhteestaan Lady Gagaan.

  Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä Lady Gagan fanittaminen on muuttunut vuosien mittaan ystävyyden kaltaiseksi välittämiseksi, mikä korostuu koronakriisin aikana, kirjoittaa musiikkitoimittaja ja Gagan superfani Markus Hilden. Meidän Little Monstereiden kevään mittainen odotus palkittiin perjantaina 22.

 • Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken

  Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista.

  Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista. Nyt kuulijat avautuvat hänelle haavoistaan. Vesta julkaisi uuden kappaleen Valonsäteet perjantaina 15. toukokuuta. Kakkoslevy Uskon tulevaan ilmestyy syksyllä.

 • YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius!

  Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola.

  YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius. Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola. Boeliukselle tärkeää on, että kesäkumibiisin esittää julkisesti seksuaalivähemmistöön kuuluva artisti. Kesäkumeja on perinteisesti jaettu festareilla ja nuorten tapahtumissa, mutta koronaviruksen vuoksi niiden jakelu keskitetään nyt syksyn jälkeiseen aikaan. Kondomeja annetaan järjestöjen toimesta myös kouluterveydenhuoltoon, lastensuojeluun ja nuorisotyöhön.

 • YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa

  Mökkifestarit on kolmen päivän spessulähetys YleX Aamussa.

  YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa YleX Aamun Mökkifestarit kuuluu radiossa ja näkyy Yle Areenan streamissa 26.–28.6. Kaksi miestä, yksi mökki ja koko Suomen kokoinen mökkifestariviikonloppu! YleX Aamun Ville "Viki" Eerikkilä ja Juuso "Köpi" Kallio laittavat itsensä likoon 26.–28.