Hyppää pääsisältöön

Frank Carter & The Rattlesnakesin äkäinen taistelu masennusta vastaan

Frank Carter

Mikä: Frank Carter tuli tutuksi punkbändi Gallowsista, kunnes taiteelliset erimielisyydet saivat hänet lähtemään bändistä ja perustamaan salonkikelpoisemman Pure Love-yhtyeen. Mies turhautui vuonna 2014, lähti bändistä ja keskittyi tatuointitaitelijan uraansa ja perhe-elämään. Kun perhe koki kovan trauman vuonna 2015, Carter purki suruaan perustamalla aggressiivisimman ja kiukkuisimman bändin missä hän on koskaan ollut: Frank Carter & The Rattlesnakes.

Mistä: Englannista, Hertfordshiresta

Musiikki: Äkäistä punkkia ja rokkia yhdistelevää räminää, joka saa adrenaliinin pumppaamaan. Snake Eyes edustaa melankolista, tummasävyistä rokahtavampaa puolta yhtyeestä. Biisi voisi olla Arctic Monkeysin raskaampaa päätyä tai Queens Of The Stone Agen kevyempää satoa.

Mihin tilanteeseen: Snake Eyes kertoo Frank Carterin taistelusta masennusta vastaan, joten parhaiten biisi sopii vertaistueksi keskiyön kelailuun, autolla motarilla kaahailuun ja Ilosaarirockissa mukana laulamiseen.

Minkä kanssa: Arctic Monkeys, Queens Of The Stoneage, Turbowolf, Slaves