Hyppää pääsisältöön

Uuden The Walking Dead -pelin ensimmäinen traileri julki – mukana se pakollinen zombi ja uusi hahmo

The Walking Dead: Season Three -videopeli ilmestyy ensi syksynä. VAROITUS: pelin traileri ei sovi herkimmille.

Miltä tuntuisikaan se, että zombit olisivat valloittaneet koko maapallon ja että ihmisten tulisi selviytyä keskenään kaiken kauheuden keskellä?

Jotain osviittaa siihen antaa The Walking Dead -sarjakuvaan ja tv-sarjaan pohjautuva samanniminen pelisarja, jonka toisen jatko-osan, The Walking Dead: Season Threen ensimmäinen traileri on julkaistu.

Trailerilla esiintyy pelisarjan aiemmista osista tuttu Clementine, joka on varttunut teini-ikäiseksi. Peliä valmistavan pelifirma Telltale Gamesin mukaan Clementinen hahmo on muuttunut sen kasvaessa: kuten jo pelisarjan toisessa osassa nähtiin, Clementine ei ole enää se pikkuinen, jota pitää suojella. Nyt "Clem" on entistä kyvykkäämpi huolehtimaan itsestään.

Trailerilla Clementinen seurassa on mies, jota The Walking Dead -peleissä ei olla aiemmin nähty. mukaan kyseessä on hahmo nimeltään Javier, jonka roolista ei toistaiseksi tiedetä sen enempää. Peliä pelataan sekä Clementinen että Javierin hahmoilla.

Ja totta kai trailerilla on zombi, jolle käy kalpaten – kiitos Clementinen.

Trailerin julkaisu liittyy tiistaina 14. kesäkuuta Los Angelesissa käynnistyviin E3-pelimessuihin.

Lue myös:

Miksi The Walking Deadissa ei lotrata zombiverellä – ja neljä muuta epäloogisuutta rakastetusta maailmanlopun tv-sarjasta

Luulitko, että kauhuleffat ovat vain verta, puukkoja ja eritteitä? Tämä mies kertoo, miksi sinunkin pitäisi ottaa genre vakavasti

The Walking Dead jatkuu: edellisellä kaudella nähtiin 46 kuolemaa, nyt kohdataan sadistinen susijengi