Hyppää pääsisältöön

Meidän Romanssi

Kansainvälisessä konsertissa Finlandia-talossa mukana mm. Paula Koivuniemi ja Mikko Leppilampi.
Kansainvälisessä romanssimusiikin konsertissa ovat mukana Paula Koivuniemi ja Mikko Leppilampi. Kansainvälisessä konsertissa Finlandia-talossa mukana mm. Paula Koivuniemi ja Mikko Leppilampi. yle tv1

TV1 perjantaina 24.6.2016 klo 19.15 - 20.25
Yle Areenassa 30 päivää

Itä ja länsi kohtaavat, kun huippuartistit tulkitsevat romanssimusiikin helmiä.

Kansainvälisessä konsertissa esiintyvät Aleksanteri Nevskin Mieskuoro, Elena Putina, Jevgeni Akimov, Larisa Lusta, Paula Koivuniemi, Pentti Hietanen ja Diandra.

Musiikista vastaa Rastrelli-kvartetti ja Trio Romans sekä Music Hall Symphony Orchestra johtajanaan kapellimestari Pavel Smelkov. Konsertin juontaa Mikko Leppilampi.

Meidän Romanssi -konsertti on taltioitu Finlandia-talossa. Tuotanto: Yle, 2015.

Lisää ohjelmasta

Kommentit
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.