Hyppää pääsisältöön

Tangomarkkinat 2015: Olavi Virta 100 v

Tangon kruunaamattoman kuninkaan tunnetuimmat laulut huippusolistien esittäminä. Tangokuningatar 2015 Susanna Heikki.
Tangokuningatar Susanna Heikki tulkitsee Olavi Virran unohtumattomia lauluja. Tangon kruunaamattoman kuninkaan tunnetuimmat laulut huippusolistien esittäminä. Tangokuningatar 2015 Susanna Heikki. Kuva: Topfocus J.Pihlaja tangomarkkinat 2015: olavi virta 100 v

TV1 keskiviikkona 26.12.2018 klo 19.05 - 20.20, Areenassa

Seinäjoella taltioitiin kesällä 2015 tangon kruunaamattoman kuninkaan Olavi Virran satavuotisjuhlavuoden konsertti.

Lähes puolitoistatuntisessa konsertissa kuullaan muun muassa Virran ikivihreät Haavekuva, Yön kerran unhoa annoit, Hopeinen kuu ja Sinun silmiesi tähden.

Esiintyjinä konsertissa on laaja kattaus iskelmän kirkkaimpia tähtiä kuten Heidi Pakarinen, Maria Tyyster, Amadeus Lundberg, Eino Grön, Kari Piironen, Leif Lindeman, Markus Allan, Teemu Roivainen, Etelä-Pohjanmaan mieslaulajat Jussit sekä Tangokuningatar 2015 Susanna Heikki ja Tangokuningasfinalistit 2015.

Orkesterina toimii puolustusvoimien varusmiessoittokunta kapellimestarinaan yliluutnantti Tommi Suutarinen. Juontajina ovat Anna-Liisa Tilus ja Kyösti Mäkimattila.

Ohjaus: Matti Grönberg. Tuotanto: Yle, 2015. Konsertti on esitetty Ykkösellä edellisen kerran tammikuussa 2016.

Muualla verkossa:
Tangomarkkinat 2016
Olavi Virran tulkintoja Elävässä arkistossa
Olavi Virta ja kansakunnan salattu muisti

Tangon kruunaamattoman kuninkaan tunnetuimmat laulut huippusolistien esittäminä. Juontajina Anna-Liisa Tilus ja Kyösti Mäkimattila.
Konsertin juontajina ovat Anna-Liisa Tilus ja Kyösti Mäkimattila. Tangon kruunaamattoman kuninkaan tunnetuimmat laulut huippusolistien esittäminä. Juontajina Anna-Liisa Tilus ja Kyösti Mäkimattila. yle tv1
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.