Hyppää pääsisältöön

Iiron musaluokan 2015 parhaat palat

Miltä kuulostaa, kun Karita Mattila pomppii suorassa lähetyksessä ylös ja alas, nostaa kättään kohti kattoa ja antaa tulla korkeita c:itä täydellä äänellä? Entä mitä eroa on bolerolla ja cha challa? Mitä musiikillinen kommunikaatio on, ja millaista on Marzi Nymanin arki? Miten sovittaminen eroaa improvisaatiosta? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saa vastauksen kuuntelemalla koosteen Iiro Rantalan musiikkiluokan 2015 viidestä jaksosta.

Iiro Rantala
Iiro Rantala Kuva: ACT / Gregor Hohenberg iiro rantala

Kesän 2015 viisi kaksoistuntia Iiron musiikkiluokalla tarjosivat riemukkaita hetkiä musisoinnin ja sanailun parissa, taatusti inspiroituneessa hengessä. Nauti musaluokan parhaista hetkistä ja hassunkurisimmista kommelluksista, vieraina Anssi Nykänen, Marzi Nyman, Aija Puurtinen, Karita Mattila, Jaakko Kuusisto ja Paavali Jumppanen!

Iiron musiikkiluokan parhaat palat Yle Radio 1:ssä maanantai-iltana 20.6. klo 19.03.