Hyppää pääsisältöön

Justin Bieber sai faninsa hyökkäämään juorusivustoa vastaan

Amerikkalaisen juorusaitin Insta-kuviin on tullut satoja kommentteja, joissa Bieber-fanit vaativat sivuston lopettamista.

Justin Bieberin fanit postaavat Hollywood Lifen Instagramiin vihaisia kommentteja. // Kuva: EPA / Valdrin Xhemaj sekä kuvakaappaus Instagramista

Kanadalaisnuorukainen Justin Bieber on maailmanlaajuinen pop-sensaatio ja tyyli-ikoni – sekä vaikutusvaltainen mediakriitikko.

Bieber on selvästi tuskastunut amerikkalaiseen julkkisjuorusivusto Hollywood Lifeen. Hollywood Life ”uutisoi” muun muassa paidattomista julkkiksista, julkkispariskuntien yksityiselämästä ja julkkisten julkkiskavereiden tunteista.

Bieber kehotti fanejaan postaamaan spämmiviestejä Hollywood Lifen kanaviin, jotta ”roskasivusto” saataisiin suljettua. Asiasta kertoo muun muassa Mashable.

Avaa Instagram postaus

Fanithan tottelivat. Hollywood Lifen Instagram-tilin tuoreimpiin kuviin on tullut satoja kommentteja, joissa käytetään Bieberin masinoimia hashtageja #hollywoodlifeisgarbage ja #shutdownhollywoodlife. Myös Twitteristä löytyy valtavasti twiittejä näillä hashtageilla.

Bieber ei ole kertonut, mistä Hollywood Lifen uutisista hän on kimmastunut. Popstaran oma elämä ja romanttiset seikkailut ovat kuitenkin olleet usein esillä nettijulkaisussa.

Lue myös:

Justin Bieber ja Skrillex hittibiisistään: Emme varastaneet riffiä

Adele, Justin Bieber, 1D – Carpool Karaoketa on katsottu yli 500 miljoonaa kertaa

Varastivatko Justin Bieber ja Skrillex tämän riffin hittibiisiinsä?

Tuskastunut Justin Bieber ei suostu enää yhteiskuviin fanien kanssa – ”Haluan säilyttää mielenterveyteni”

Justin Bieberin ysärirastat eivät tulekaan Suomeen – sen sijaan saatamme saada tämän siilin