Hyppää pääsisältöön

Tuuttimörkö on suomiräpin Midas

Tuuttimörön Kultainen linna soi Uuden musiikin iltavuoron Venla Kokkosen viikon tehona.

Tuuttimörkö

Mikä: Kotimainen räppäri ja musamies Tuuttimörkö

Mistä: Helsinki

Musiikki: Tuuttimörkö on kerännyt jo melko suuren fanikannan nokkelilla ja synkän humoristisilla räpeillään. On totta debyyttialbumi julkaistiin 2013 ja odotettu kakkoslevy Kromihammas julkaistaan 26. elokuuta. Sen uusi sinkku Kultainen linna soi nyt Uuden musiikin iltavuoron viikon tehona. Biisillä lähes rehti rakennustyömies on rakentanut kultaisen linnan paskan päälle. Tuuttimörkö taas on rakentanut Midaan kosketuksellaan kultaiset räpit funkkaavan ja groovaavan biitin päälle.

Mihin tilanteeseen: Lähes rehdin rakennusurakan taustalle. Kun yrität muuttaa asioita ja tilanteita kullaksi. Rentoon ja letkeään hengailuun.

Minkä kanssa: DJ Kridlokk, Aivovuoto, Aksim