Hyppää pääsisältöön

Palefacen uutuusvideo naureskelee Soldiers of Odinille – mukana Paavo Arhinmäki, Madventures ja Solonen

Poliittisista kappaleistaan tunnettu räppäri Paleface julistaa uuden musavideonsa myötä, että kadut ovat yhteisiä ja kuuluvat kaikille.

Palefacen tuore Emme suostu pelkäämään -single on kantaaottava ja ennen kaikkea erittäin kova biisi. Sovituksessa on sävyjä irlantilaisen ja kotimaisen kansanmusiikin sekä amerikkalaisen bluegrassin perinteestä. Jos katsot tänä perjantaina vain yhden musiikkivideon, niin valitse tämä.

- Kappale on mun hatunnostoni Loldiers of Odinille, pelleaktivisteille jotka kamppailevat riemukkaalla ja voimaannuttavalla tavalla pelkoa ja epäluuloja vastaan, Paleface kertoo tiedotteessa.

Kappaleen musiikkivideolla marssii räppärin ystäväpiiriä sankkana ihmisjoukkona. Kuvissa vilahtavat muun muassa Madventures-miehet Riku Rantala ja Tunna Milonoff, kansanedustaja Paavo Arhinmäki sekä Toinen Kadunpoika, Solonen ja Xmies. Skiniä esittää näyttelijä Janne Kinnunen.

- Aivan tavallisia ihmisiä, isiä, äitejä ja heidän lapsiaan. Suomalaisia, jotka kieltäytyvät pelkäämästä.

Lue myös:

Arvostelussa: Soldiers of Odinin kotisivut

Suomalaisnainen rekisteröi Soldiers of Odin -tavaramerkin – aikoo valmistaa vaatteita, joissa on yksisarvisia ja glitteriä

Paleface Ylen Kulttuurivieraana: Hallitus mahdollistaa fasismin nousun