Hyppää pääsisältöön

Ricky Gervais tekee paluun Konttorin kulttihahmoksi – katso David Brent -leffan kiusallisuuden täyteinen traileri tästä

Life On The Road -elokuvassa Konttori-pomo David Brent lähtee kiertueelle.

Kuinka olemmekaan kaivanneet sinua, David Brent!

2000-luvun alun tv-komedian kärkeen kuului ehdottomasti Ricky Gervaisin tähdittämä Konttori (The Office). Dokumenttimuotoa mukaileva sitcom oli absurdin kiusallinen tv-sarja, joka keräsi itselleen kulttimaineen. Sarjan päähenkilö oli äärimmäisen vaivaannuttava, tahditon ja urpo pomo David Brent.

Nyt Brent on tekemässä paluun. Gervaisin tulkitsemasta Brentistä ilmestyy elokuussa leffa David Brent: Life On The Road. Elokuvassa Brent ei ole enää toimistopomo, vaan kiertävä viihdetaiteilija. Omien sanojensa mukaan Brent on "laulaja ja lauluntekijä".

Leffasta on nyt julkaistu ensimmäinen traileri, jonka perusteella Gervais tarjoaa katsojille samaa hermoja raastavaa viihdettä kuin aiemminkin. Trailerissa esimerkiksi David Brentin lavaesiintyminen ja musiikinkirjoitustaidot jäävät varsin kyseenalaisiksi.

Trailerista Gervaisin kiusallisen huumorin helmeksi voi nostaa riimin, joka kuullaan eräällä Brentin keikalla.

Black people aren't crazy
Fat people aren't lazy
And dwarfs ain't babies

Netflix on ostanut oikeudet Brent-leffaan, joten kenties Brent-leffa nähdään pian ensi-illan jälkeen Suomessakin. Gervais on tehnyt aiemminkin yhteistyötä Netflixin kanssa. Näyttelijä on toisessa pääroolissa Netflixin omassa leffassa Special Correspondents.

Lue myös:

16 Jamie Oliverin kokkiohjelmaa ja muut superit kesäuusinnat – katso tv-vinkit lomalöhöilyyn tästä

Orange Is The New Black tulee taas – näistä syistä Crazy Eyes on yksi sarjan ristiriitaisimmista hahmoista

Kaikki puhuvat alkuperäissarjoista – mutta miksi ne ovat niin suosittuja?