Hyppää pääsisältöön

Kotimaisten elokuvantekijöiden keskustelu Sodankylän elokuvajuhlilla

Mitä elementtejä tarvitaan, jotta näyttelijän ja ohjaajan suhde toimii? Miten syntyy luottamus? Muun muassa näihin kysymyksiin vastataan Sodankylän elokuvajuhlien perinteikkäässä kotimaisten elokuvantekijöiden keskustelussa.

Paneelikeskustelussa mukana vaikuttava suomalainen tekijäkaarti: Neil Hardwick, Tapio Piirainen, Laura Birn, Pirkka-Pekka Petelius, Juho Kuosmanen ja Ville Virtanen. Keskustelua johtaa tuttuun tapaan Liselott Forsman.

Pirkka-Pekka Petelius, Juho Kuosmanen ja Ville Virtanen / Kotimaisten elokuvantekijöiden keskustelu Sodankylän elokuvajuhlilla 2016.
Pirkka-Pekka Petelius hurmasi yleisön nokkelalla huumorillaan. Pirkka-Pekka Petelius, Juho Kuosmanen ja Ville Virtanen / Kotimaisten elokuvantekijöiden keskustelu Sodankylän elokuvajuhlilla 2016. Kuva: Juho Liukkonen Pirkka-Pekka Petelius,Juho Kuosmanen,Ville Virtanen,ville virtanen,Sodankylän elokuvajuhlat

#yledraama #MSFF2016