Hyppää pääsisältöön

20 laukausta, 0 maalia – Cristiano Ronaldon tuska sovitettiin Celine Dionin tahtiin

Cristiano Ronaldo on missannut EM-kisoissa niin monta maalipaikkaa, että pelaajaa on luonnehdittu noidutuksi.

Voi Cristiano Ronaldo -parkaa! Käynnissä olevat jalkapallon EM-kisat ovat toistaiseksi sujuneet Portugalin staralta äärimmäisen epäonnekkaasti.

Ronaldo on joutunut pettymään maalin edessä monesti. Vaikka Ronaldo on napannut maailman parhaan miespelaajan palkinnon useampaan otteeseen, portugalilainen ei ole onnistunut laittamaan palloa maaliin. Yritystä on kyllä riittänyt.

Yle Urheilu koosti Ronaldon pieleen menneet maalintekoyritykset ja laittoi taustalle soimaan Dionin hitin My Heart Will Go On. Vaikka Ronaldon tuska on monille kauhistuttavaa katsottavaa, koostetta on vaikeaa katsoa hymyilemättä.

Ronaldon epäonnistumiset ovat tehneet miehestä yhden EM-kisojen puhutuimmista pelaajista. Ronaldolla on takanaan 20 epäonnista laukausta maalia kohti. Pelaaja onkin vetänyt enemmän laukauksia kuin esimerkiksi koko Italian joukkue yhteensä.

CR7:lla on edessään vielä yksi alkusarjan ottelu, kun Portugali kohtaa keskiviikkona 22. kesäkuuta Unkarin. Tällä hetkellä Portugalin jatkopaikka on vielä täysin auki, joten Ronaldon onnistumisia tarvittaisiin.

Lue myös:

EM-kisojen jalkapallohuliganismi saattaa johtaa Englannin ja Venäjän joukkueiden diskaamiseen – asiantuntija: "Se on väärin"

Jari Litmanen raivoissaan futishuligaaneille: "En ymmärrä, mitä joidenkin tyyppien päässä liikkuu"

Muistatko vielä Palanderin ja Selänteen tasa-arvopuheet? No, yhdenvertaisuuden saavuttaminen urheilussa on vielä kaukana