Hyppää pääsisältöön

Midsomerin murhat – uusintaa ja uutta

Suosikkisarjasta uusitaan kolme tuotantokautta alkuillan esityspaikalla. Loppuvuodesta on luvassa uusia jaksoja.
Ylikomisario John Barnaby (Neil Dudgeon) on Midsomerin poliisin kantavia voimia. Suosikkisarjasta uusitaan kolme tuotantokautta alkuillan esityspaikalla. Loppuvuodesta on luvassa uusia jaksoja. Kuva: ©MarkBourdillon yle tv1

TV1 maanantaista perjantaihin 5. - 22.8.2016 klo 17.10 - 18.00 (uusinta 15. tuotantokausi), 23.8. - 5.9. (uusinta 16. kausi), 6. - 15.9. (uusinta 17. kausi), jakso uusitaan seuraavana arkipäivänä klo 10.00
TV1 lauantaisin ja sunnuntaisin 12.11. - 18.12.2016 klo 19.30 - 20.20 (uusi 18. kausi)
Yle Areenassa uusinnat vain suorina, uudet jaksot 30 päivää

Suosikkisarja Midsomerin murhat palaa ruutuun. Ykkönen uusii sarjan kolme tuotantokautta alkuillan esityspaikalla maanantaista perjantaihin.

Midsomerin uudet 18. kauden jaksot nähdään loppuvuodesta. Luvassa on kuusi kaksiosaista tarinaa. Jaksoja esitetään lauantaisin ja sunnuntaisin. Sarjaan on tulossa myös 19. kausi.

Suosikkisarjasta uusitaan kolme tuotantokautta alkuillan esityspaikalla.
Ylikomisario John Barnaby (Neil Dudgeon) ja konstaapeli Ben Jones (Jason Hughes). Suosikkisarjasta uusitaan kolme tuotantokautta alkuillan esityspaikalla. Midsomerin murhat,yle tv1

Työparina Barnaby ja Jones

Ylikomisario John Barnaby (Neil Dudgeon) ja konstaapeli Ben Jones (Jason Hughes) selvittävät 15. kaudella muun muassa vanhojen kaunojen aiheuttamia murhenäytelmiä.

Kauden kuudessa, kaksiosaisessa tarinassa muun muassa päätön ratsumies kylvää kuolemaa, filmitähtisisarukset selvittelevät keskinäistä paremmuutta ja taivaankappaleita tuijotellaan kaukoputkella.

Barnaby joutuu hyvästelemään luotettavan työparinsa, kun Jones muuttaa toisaalle.

Midsomerin murhat, yle tv1
Ylikonstaapeli Charlie Nelson (Gwilym Lee) jatkaa Jonesin työtä. Midsomerin murhat, yle tv1 midsomerin murhat

Uusi ylikonstaapeli tulossa

Kauden 16 alussa Barnaby odottelee mielenkiinnolla uutta työparia, ylikonstaapeli Charlie Nelsonia (Gwilym Lee).

Kaudella 16 nähdään viisi, kaksiosaista tarinaa ja kaudella 17 neljä, kaksiosaista tarinaa.

Midsomerin patologin Kate Wildingin roolissa nähdään Tamzin Malleson. Rouva Sarah Barnabyn roolia esittää Fiona Dolman.

Midsomer Murders. Tuotanto: Bentley Productions, ITV, Britannia, 2012 - 16. Kausi 15 on esitetty Ykkösellä edellisen kerran vuonna 2014 ja kaudet 16 sekä 17 vuonna 2015.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.