Hyppää pääsisältöön

Ylen radiokanavien jakelu televisiovastaanottimien kautta päättyy

Yle Puhe, Yle Klassinen ja Yle Mondo eivät enää 30.6.2016 jälkeen ole kuunneltavissa tv-vastaanotinten kautta, kun kanavien jakelu tv-jakeluverkkojen kautta päättyy. Tähän saakka Yle Puhetta, Yle Klassista ja Yle Mondoa on voinut kuunnella koko maassa television kautta myös kanavien FM-jakelualueen ulkopuolella.

DVB-jakelun päättyminen ei vaikuta kanavien toimintaan. Yle Puhe kuuluu FM-verkon kautta sekä internetissä kuten ennenkin. Yle Mondo kuuluu muutoksen jälkeen pääkaupunkiseudulla FM-verkon kautta, ja Yle Klassinen on kuunneltavissa internetin kautta.

Lisätiedot:
Marja Keskitalo, julkaisupäällikkö, Radio, Yle p. 040 5597116, marja.keskitalo@yle.fi
Olli Sipilä, päällikkö, Teknologia ja kehitys, Yle, p. 040 543 1480, olli.sipila@yle.fi