Hyppää pääsisältöön

Saveus nousi kuin Fenix-lintu tuhkasta ja liitää todella korkealla

Saveus

Mikä: 23-vuotias Martin Hedegaard voitti Tanskan X Factorin vuonna 2008 ollessaan vasta 16-vuotias. Hän teki voittonsa jälkeen yhden levyn, minkä jälkeen levy-yhtiö purki sopimuksensa artistin kanssa eikä miehestä kuulunut enää mitään. Viime vuonna mies julkaisi yllättäen Levitate Me -kappaleen uuden taitelijanimen Saveuksen alla ja se oli Tanskassa menestys.

Mistä: Tanskasta.

Musiikki: Everchanging esittelee mahtipontisen ja sielukkaan kappaleen, joka pysäyttää massiivisuudellaan. House-vaikutteisia pianoja täydentää elektropoljento, kylmät väreet antava gospelkuoro ja Saveuksen herkkä, mutta vahva ääni. Kun sanotukset ovat vielä näin voimaa antavia, paketti on aikalailla täydellinen.

Mihin tilanteeseen: Rajulla kesäsateella ulkona juoksenteluun, väsyneen tunnelman piristämiseen, yhteishengen nostattamiseen

Minkä kanssa: Years & Years, Gallant, Raleigh Ritchie, Clean Bandit