Hyppää pääsisältöön

Helpotusta Game of Thrones -ikävään – äänitaiteilija teki huikean imitaation sarjan kuutoskaudesta

Jotenkin tässä pitäisi pärjätä lähes vuoden ajan ilman uusia Game of Thrones -jaksoja. Onneksi Scheiffer Bates on tullut avuksemme.

Scheiffer Bates ja Jon Nietos. // Kuva: YouTube / Scheiffer Bates / kuvakaappaus

Maanantai 27. kesäkuuta oli monille ilon ja surun päivä. Kauan – tai no, viikon verran – odotettu kuudennen Game of Thronesin päätösjakso The Winds Of Winter ilmestyi!

Huikean jakson jälkeisen euforian laannuttua valitettava todellisuus läimäytteli avokämmenellä kasvoihin: seuraava Game of Thrones -jakso, seitsemännen tuotantokauden ensimmäinen episodi, ilmestyy mitä ilmeisimmin vasta keväällä 2017.

Eli uutta jaksoa ei ilmesty noin kymmeneen kuukauteen.

Kymmenen kuukautta on pitkä aika, etenkin kun kyse on äärimmäisen tärkeästä asiasta. Aika saattaa kuitenkin kulua kuin siivillä – riippuen siitä, kuinka monta Game of Thrones -imitaatiovideota äänitaiteilija Scheiffer Bates tekee ajanjakson aikana.

Bates on koomikko, ääninäyttelijä ja käsikirjoittaja, joka julkaisee YouTube-kanavallaan muutaman viikon välein imitaatiovideoita, joiden aiheet vaihtelevat Staw Warsista UFC-tähtiin ja Game of Thronesiin.

Hänen viimeisin tuotoksensa on Game of Thronesin kuudennen kauden koosteimitaatio, jossa hän käy humoristisella tavalla läpi kuudennen kauden tapahtumia eri hahmojen kautta. Jos et ole nähnyt sarjan kuudetta tuotantokautta, ei välttämättä kannata katsoa videota ainakaan loppuun saakka.

Aiemmin Bates on tehnyt esimerkiksi pilapuheluita imitoimalla eri ihmisiä tai hahmoja – kuten esimerkiksi Jon Nietosta Game of Thronesista.

Valitettavasti hän ei onnistunut lukuisista yrityksistä huolimatta tilaamaan polttopuita Nietoksen roolissa.

Game of Thrones näkyy Suomessa HBO Nordicilla. Kuudennen kauden jaksot esitetään vuodenvaihteessa Yle TV2:lla.

Lue myös:

Game of Thronesin kuudes kausi sai arvoisensa päätöksen – tässä sen kolme parasta

Tältä näyttää Game of Thrones -jätin näyttelijä oikeasti – näytellyt myös näitä hahmoja sarjassa

Analyysi: Game of Thrones alkaa viimein näyttää, etteivät sarjan raiskaukset ole vain halpa juonikikka