Hyppää pääsisältöön

Backstreet Boysin yllättävä yhteistyö – poikabändi levyttää uutta musiikkia country-duon kanssa

Ei kuitenkaan syytä huoleen, sillä yhtye työstää samalla kymmenennettä studioalbumiaan.

He tulevat taas! // Kuva: EPA / Michael Nelson

Backstreet’s back, all right, Backstreet Boysin vuonna 1997 julkaistulla Everybody-kappaleella laulettiin.

Nyt tuon biisin sanoma on jälleen ajankohtainen, sillä Bäkkärien jäsenet ovat julkaisseet sosiaalisessa mediassa kuvia, jotka näyttävät yhtyeen olevan jälleen levytysstudiossa. Alla Bäkkäri Howie Doroughin julkaisema kuva:

Skip Instagram post

Paluu studioon on ihana uutinen faneille, mutta siihen sisältyy hämmentävä yllätys: bändin jäsen Nick Carter kirjoittaa Instagramissa julkaisemansa kuvan testikentässä, että yhtye on nauhoittamassa kappaletta Florida Georgia Line -yhtyeen uudelle albumille. Carter käyttää kuvassa hashtagia #countrymusic.

Skip Instagram post

Floriga Georgia Line on yksi Yhdysvaltojen menestyneimmistä country-artisteista. Bändin vuonna 2012 julkaistu Cruise-kappale on Billboardin mukaan digitaalisesti myydyin country-sinkku Yhdysvalloissa.

Myös Bäkkärien Brian Littrell ilmoittaa kuvassaan yhteistyöstä FGL:n eli Florida Georgia Linen kanssa. Littrell mainitsee kuvan yhteydessä, että yhtye on tekemässä jotain sellaista, mitä ei olla aiemmin tehty. 

Skip Instagram post

Myös Bäkkärien Kevin Richardson ja AJ MacLean mainitsevat Twitterissä julkaistuissa kuvissa yhteistyöstä, mutta he eivät paljasta siitä sen enempää. Heidän mukaansa kyseessä on yllätys.

Skip Twitter post

Skip Twitter post

Nyt siis saattoi käydä niin, että Brian, Howie ja Nick pilasivat yllätyksen! Voi heitä.

FLG-yhteistyön lisäksi Carterin ja MacLeanin kuvien teksteissä mainitaan, että Backstreet Boys on työstämässä uutta studioalbumia. Levy on ilmestyessään yhtyeen kymmenes kokopitkä albumi. Yhtyeen edellinen levy, In a World Like This, julkaistiin vuonna 2013.

Tsekkaa alta Backstreet Boysin katsotuin musiikkivideo, vuonna 1997 julkaistu I Want It That Way .

Lue myös:

Ensimmäinen traileri Backstreet Boysin ja ’N Syncin zombieleffasta on täällä – ja se on, noh, aikamoinen

Poikabändien uusi aluevalloitus – Backstreet Boys ja 'N Sync tähdittävät kauhuleffaa

Redrama: Backstreet Boys kyllä ymmärtää asemansa