Hyppää pääsisältöön

SAARA alkaa juontaa uutta ohjelmaa Britannian suosituimmalla lastenkanavalla

Manageri Johannes Ylinen paljasti tähden uuden projektin Facebook-seinällään.

SAARAsta tulee brittiläisen lastenohjelman Remotely Funnyn juontaja. // Kuva: YleX / Jani Nivala

Ison-Britannian televisiokanavat BBC ja CBBC UK ovat virallisesti vahvistaneet, että SAARA, eli Sara Forsberg, alkaa juontaa saarivaltion suosituimman lastenkanavan uutta kisailu- ja peliohjelmaa Remotely Funny. CBBC-kanavalla on päivittäin noin 300 000 katsojaa.

Asiasta kertoo manageri Johannes Ylinen, joka kirjoittaa Facebook-seinällään, että SAARAn työt alkavat Skotlannissa reilun viikon päästä. Sieltä matka jatkuu Suomen Talentiin. Ylinen lupaa, että SAARA kertoo projektista ja osallistumisesta ohjelmaan lähipäivinä tarkemmin.

Remotely Funny -ohjelmasta ei ole julkisuudessa vielä paljon tietoa, mutta kanavan Twitter-tilillä etsitään 8–13 vuotiaita Iso-Britanniassa asuvia kilpailijoita, jotka "nauttivat hulluista visoista ja hauskoista haasteista".