Hyppää pääsisältöön

Devonté Hynes tekee musiikillaan maailmasta paremman paikan

Blood Orangen Augustine soi Uuden musiikin iltavuoron Venla Kokkosen viikon tehona.

Blood Orangen Freetown Sound -albumin kansitaide.

Mikä: Devonté Hynes on musiikillinen monilahjakkuus, joka tekee kaiken itse. Blood Orange on miehen aktiivisin artistinimi, mutta hän on tehnyt musaa myös Lightspeed Champion -nimellä. Kirjoittaa ja tuottaa biisejä myös muille artisteille.

Mistä: Syntynyt Lontoossa, asuu New Yorkissa

Musiikki: Blood Orange julkaisi juuri yllättäen kolmannen Freetown Sound -albuminsa, jonka ensimmäinen single Augustine soi nyt Uuden musiikin iltavuoron viikon tehona. Kappale on monisyinen tarina, missä yhteen kietoutuu Dev Hynesin Sierra Leonesta kotoisin oleva isä, kristillisen kirkon merkittävä kirkkoisä Augustinus ja naapurivahdin ampuma nuori afroamerikkalainen Trayvon Martin. Musiikillisesti kappale on täydellinen. Hienovarainen vain rumpukoneen, kitaran ja pianon samettinen yhdistelmä saa hypnoosiin. Blood Orange on samettisen r'n'b:n mestari.

Mihin tilanteeseen: Ruisrockissa tunnelmointiin, koska siellä Blood Orange esiintyy! Tämä on parasta "healing" musaa.

Minkä kanssa: Prince, Twin Shadow, Solange & Rhye