Hyppää pääsisältöön

Tässä on YleX:n uusi ääni: ”En ajatellut näytellä radiojuontajaa, vaan olla kerrankin oma itseni”

Bäkkärin uusi juontaja on Thelma Siberg, joka aloittaa YleX:llä elokuussa.

Thelma Siberg aloittaa YleX:n juontajana. // Kuva: Katri Norrlin / YleX

Bäkkäri-ohjelman toinen juontaja Kalle Ruusukallio siirtyy radiosta levytysstudioon, ja siksi tilalle etsittiin korvaaja. Ruusukallion paikan ottaa Uusi päivä -ohjelmasta tuttu näyttelijä Thelma Siberg.

- Aika liikkuvaan junaan tässä hypätään, mutta onneksi Valtteri on niin konkari.

Valtteri Lehtisen asiaparina aloittava 24-vuotias Siberg päätyi YleX:lle vähän samalla tavalla kuin kuusi vuotta sitten televisioon: ihan puskista. Medialukiota käynyt Siberg poimittiin 18-vuotiaana suoraan koulun penkilltä uuteen sarjaan.

Näyttelemisen ohella hän on hakenut muutaman kerran teatterikorkeaan, mutta toistaiseksi ei ole onnistanut. Mutta näyttelijänalku ei aio lannistua, vaan pistää persoonansa likoon.

- Helposti näyttelijöillä käy niin, että rooli jää päälle. En ajatellut näytellä radiojuontajaa, vaan olla kerrankin oma itseni.

Vaikka Telluksi kutsutulla Sibergillä ei olekaan aiempaa juontokokemusta, hän lupaa viihdyttää kuulijoita parhaansa mukaan. Tellu paljastaa olevansa esimerkiksi taitava runoilemaan ja keksimään vitsejä, joita tullaan varmasti kuulemaan.

- Kaikki palaute on tervetullutta, mutta antakaa vähän armoa. Toivottavasti minuun suhtaudutaan positiivisesti, vaikka täytettävänä onkin isot saappaat, Siberg sanoo ja nauraa.

Thelma aloittaa Bäkkärissä 21. elokuuta lähtien.

Lue myös: YleX:n juontaja pääsi koesoiton kautta bändiin – on nyt yksi Ritareista