Hyppää pääsisältöön

Tässä on YleX:n uusi ääni: ”En ajatellut näytellä radiojuontajaa, vaan olla kerrankin oma itseni”

Bäkkärin uusi juontaja on Thelma Siberg, joka aloittaa YleX:llä elokuussa.

Thelma Siberg aloittaa YleX:n juontajana. // Kuva: Katri Norrlin / YleX

Bäkkäri-ohjelman toinen juontaja Kalle Ruusukallio siirtyy radiosta levytysstudioon, ja siksi tilalle etsittiin korvaaja. Ruusukallion paikan ottaa Uusi päivä -ohjelmasta tuttu näyttelijä Thelma Siberg.

- Aika liikkuvaan junaan tässä hypätään, mutta onneksi Valtteri on niin konkari.

Valtteri Lehtisen asiaparina aloittava 24-vuotias Siberg päätyi YleX:lle vähän samalla tavalla kuin kuusi vuotta sitten televisioon: ihan puskista. Medialukiota käynyt Siberg poimittiin 18-vuotiaana suoraan koulun penkilltä uuteen sarjaan.

Näyttelemisen ohella hän on hakenut muutaman kerran teatterikorkeaan, mutta toistaiseksi ei ole onnistanut. Mutta näyttelijänalku ei aio lannistua, vaan pistää persoonansa likoon.

- Helposti näyttelijöillä käy niin, että rooli jää päälle. En ajatellut näytellä radiojuontajaa, vaan olla kerrankin oma itseni.

Vaikka Telluksi kutsutulla Sibergillä ei olekaan aiempaa juontokokemusta, hän lupaa viihdyttää kuulijoita parhaansa mukaan. Tellu paljastaa olevansa esimerkiksi taitava runoilemaan ja keksimään vitsejä, joita tullaan varmasti kuulemaan.

- Kaikki palaute on tervetullutta, mutta antakaa vähän armoa. Toivottavasti minuun suhtaudutaan positiivisesti, vaikka täytettävänä onkin isot saappaat, Siberg sanoo ja nauraa.

Thelma aloittaa Bäkkärissä 21. elokuuta lähtien.

Lue myös: YleX:n juontaja pääsi koesoiton kautta bändiin – on nyt yksi Ritareista

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.

 • Nelli Matula tähtää supertähdeksi, eikä vielä halua puhua musiikkialan epätasa-arvosta – “Jos suututat väärän ihmisen, se saattaa olla siinä”

  Nelli Matulan suosiolla on myös varjopuolensa.

  Nelli Matula tähtää supertähdeksi, eikä vielä halua puhua musiikkialan epätasa-arvosta – “Jos suututat väärän ihmisen, se saattaa olla siinä” 24-vuotias poppari puhui YleX:lle visioista, “bränditasapainosta” ja siitä, miten noustaan Suomen tunnetuimmaksi uudeksi artistiksi. Suosiolla on myös varjopuolensa. Seiskan paparazzi päivysti kerran kaksi viikkoa pusikossa hänen etuovellaan. Stalkerit ovat piinanneet verkossa ja kasvotusten.