Hyppää pääsisältöön

Paperi T feidasi Evelinan yhteistyöpyynnön: "Hän on nähnyt mun viestin, muttei koskaan vastannut"

Nousukiidossa oleva Evelina on tehnyt musiikkia lukuisten kovien suomalaisten artistien kanssa. Räppäri Paperi T:n kanssa yhteistyö ei ole lähtenyt käyntiin.

Evelina vieraili Poikeluksen ja Hätösen Tuplatälleillä.

JVG, Eevil Stöö, Mikael Gabriel, Brädi. Suomen suosituimpiin naisartisteihin kuuluva Evelinatunnetaan myös lukuisista yhteistyökuvioistaan ja fiiteistään.

Evelina paljasti YleX:n Poikeluksen ja HätösenTuplatälli-vieraana, etteivät kaikki yhteistyöt ole kuitenkaan edenneet. Poppari on aiemmin kertonut, että musiikin tekeminen räppäri Paperi T:n kanssa kiinnostaisi.

- Mä oon kerran pistänyt viestiä Paperi T:lle Facebookissa, ja hän on sen nähnyt, muttei koskaan vastannut, Evelina sanoo.

Nuori poppari kertoo, että toistaiseksi yhteistyöajatukset Paprun kanssa on haudattu. Evelinalla riittää tänä kesänä kiirettä keikoilla ja uusia juttuja kehitellessä. Uudesta musiikista artisti ei vielä suostu paljastamaan mitään. Tulevista fiiteistäkään Evelina ei vielä kerro.

- Isoja, hienoja juttuja on tulossa. Kaikki kyselee kauheasti, mitä syksyllä tapahtuu, mutten halua vielä paljastaa mitään.

Kuuntele koko Evelinan Tuplatälli-vierailu alta!

Lue myös:

Evelina laulaa uudella sinkullaan sushista – muttei ole syönyt sitä seitsemään vuoteen

"Kukaan muu ei duunaa tätä genreä Suomessa kuin mä" – Suomen hypetetyin Evelina hurmasi cooliudellaan YleXPopissa

Tämä studio Lahdessa tekee jättiosan Suomen listamusiikista – vierailimme MGI:n hittitehtaalla