Hyppää pääsisältöön

Marjan ja Ilkan haikeat jäähyväiset SuomiLOVElle

Ilkka Villi ja Marja Hintikka promokuvat SuomiLOVEn  2. kaudelle.
Marja Hintikka ja Ilkka Villi juonsivat kaksi ensimmäistä SuomiLOVE-kautta. Ilkka Villi ja Marja Hintikka promokuvat SuomiLOVEn 2. kaudelle. marja hintikka

SuomiLOVEn kolmas kausi lähenee! Ohjelmassa koetaan suuria muutoksia, sillä ihanat juontajat Marja Hintikka ja Ilkka Villi siirtyvät toisiin koitoksiin ja luovuttavat juontotehtävänsä uusille ihmisille.

Sekä Marja että Ilkka muistelevat taivaltaan SuomiLOVEn parissa lämmöllä ja ovat kiitollisia kaikesta kokemastaan.
- SuomiLOVE on hieno ja tärkeä ohjelma. Olen ylpeä siitä, että olen ollut osa sitä kaksi kautta, mutta nyt tuntui oikealta keskittyä varsinaiseen ammattiini eli näyttelemiseen, kommentoi Ilkka ohjelman jättämistä.

Marja halusi keskittyä täysillä omaan nimikko-ohjelmaansa, koska aikataulukiireet kasvoivat niin suuriksi.
- Tämä vuosi on mahdoton SuomiLOVEn juontotehtäville, sillä oman Marja Hintikka LIVE -talk show'ni kolmannen kauden kuvaukset ovat käynnissä, ja miehelläni on kuukauden työpesti Rion olympialaisissa.
- Kuvausten sijaan keskityn oman elämäni SuomiLOVEen, eli kodin ja perheen pyörittämiseen. Näin uudet kollegat saavat yllättää rakastavaisia ympäri Suomen!

Ketkä sitten ovat uudet SuomiLOVEn juontajat? Sitä emme paljasta vielä! Pieniä vinkkejä alkaa näkyä somekanavissamme pian, mutta virallinen julkistus saa vielä odottaa.

Kommentit