Hyppää pääsisältöön

Marjan ja Ilkan haikeat jäähyväiset SuomiLOVElle

Ilkka Villi ja Marja Hintikka promokuvat SuomiLOVEn 2. kaudelle.
Marja Hintikka ja Ilkka Villi juonsivat kaksi ensimmäistä SuomiLOVE-kautta. Ilkka Villi ja Marja Hintikka promokuvat SuomiLOVEn 2. kaudelle. marja hintikka

SuomiLOVEn kolmas kausi lähenee! Ohjelmassa koetaan suuria muutoksia, sillä ihanat juontajat Marja Hintikka ja Ilkka Villi siirtyvät toisiin koitoksiin ja luovuttavat juontotehtävänsä uusille ihmisille.

Sekä Marja että Ilkka muistelevat taivaltaan SuomiLOVEn parissa lämmöllä ja ovat kiitollisia kaikesta kokemastaan.
- SuomiLOVE on hieno ja tärkeä ohjelma. Olen ylpeä siitä, että olen ollut osa sitä kaksi kautta, mutta nyt tuntui oikealta keskittyä varsinaiseen ammattiini eli näyttelemiseen, kommentoi Ilkka ohjelman jättämistä.

Marja halusi keskittyä täysillä omaan nimikko-ohjelmaansa, koska aikataulukiireet kasvoivat niin suuriksi.
- Tämä vuosi on mahdoton SuomiLOVEn juontotehtäville, sillä oman Marja Hintikka LIVE -talk show'ni kolmannen kauden kuvaukset ovat käynnissä, ja miehelläni on kuukauden työpesti Rion olympialaisissa.
- Kuvausten sijaan keskityn oman elämäni SuomiLOVEen, eli kodin ja perheen pyörittämiseen. Näin uudet kollegat saavat yllättää rakastavaisia ympäri Suomen!

Ketkä sitten ovat uudet SuomiLOVEn juontajat? Sitä emme paljasta vielä! Pieniä vinkkejä alkaa näkyä somekanavissamme pian, mutta virallinen julkistus saa vielä odottaa.

Kommentit
 • Ilmoittaudu SuomiLOVEn yleisöön

  Nauhoitukset ovat Tampereella syksyllä 2018 arki-iltaisin.

  Nauhoitukset ovat Tampereella syksyllä 2018 arki-iltaisin n. klo 17 alkaen seuraavasti.

 • Miten SuomiLOVE-tarinat valitaan? Miten lähetän omani?

  SuomiLOVE: Usein kysytyt kysymykset

  Olemme saaneet paljon kysymyksiä SuomiLOVEn uuteen kauteen liittyen. Tässä jutussa vastaamme yleisimpiin kysymyksiin. Miten voin lähettää SuomiLOVElle tarinani? Voit lähettää tarinasi sivuiltamme löytyvällä kaavakkeella. Tuo kaavake on ainoa kanava, jota kautta tarinat kulkeutuvat SuomiLOVEn tekijöille.

 • SuomiLOVE saa jatkoa - lähetä tarinasi!

  SuomiLOVE: rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia

  SuomiLOVEssa rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia ja mikä tahansa laulu voi kertoa rakkaudesta Meillä ohjelman tekijöillä on suuri ilo kertoa, että SuomiLOVEsta tehdään kuudes kausi. Sen valmistelut alkavat välittömästi ja toivommekin, että lähettäisitte meille tarinoitanne!