Hyppää pääsisältöön

Cristal Snow ja Petri Nygård maakuntamatkailevat mahdollisesti syksyn kummallisimmassa tv-ohjelmassa

FOX-kanavalla nähdään syksyllä uusi ohjelma Cristal ja Nygård tripillä, jossa parivaljakko seikkailee pitkin kesäistä Suomea.

Cristal Snow juontaa syksyllä alkavaa FOX-kanavan ohjelmaa Cristal ja Nygård tripillä. // Kuva: Annika Miettinen

Oletko koskaan miettinyt, miltä Petri Nygård näyttää bingossa?

No unelmasi saattaa toteutua hyvin pian, sillä tulevana syksynä nähdään ohjelma, jonka tarkoituksena on selvittää suomalaisuuden syvin olemus – ja pitää samalla ihan törkeän hauskaa.

YleX:stäkin tuttu Cristal Snow ja rääväsuinen räppäri Petri Nygård nimittäin lähtevät ensi viikolla reissaamaan pitkin Suomea mukanaan vain avoin ja iloinen seikkailumieli. Matkaajien tavoitteena on tutustua erilaisiin ihmisiin ja ajatua heidän kanssaan yllätyksellisiin paikkoihin.

- Olen varautunut siihenkin, että päädymme maatilalle töihin. Mutta moni ei ehkä tiedä sitä, että minulla on maatilan hommista kokemusta ja olen lypsänyt lehmiäkin. Tosin en ollut siinä kovin hyvä, Cristal kertoo.

Cristalin mukaan tarkoituksena on kuulla mahdollisimman paljon erilaisten ihmisten tarinoita. Tavoitteeseen päästään yhden pysäytyksen taktiikalla: pyydetään satunnaista ohikulkijaa ottamaan kaksikko mukaansa. Tapahtua voi mitä tahansa hiljaisista lounaista traktoriralleihin, häissä kuokkimiseen tai eläkeläisbingoon.

- En usko, että tulee ongelmaa siinä, ettemmekö pääsisi ihmisten mukaan, mutta se ehkä vähän pelottaa, että mitä Petrin suusta tulee. Hän kun on aikamoinen moottoriturpa.

"Onhan tämä aivan päätön idea"

Idea koko touhuun lähti siitä, että tuotantoyhtiö antoi Cristalille pari ideaa, joista hän sai valita kiinnostavimman. Sen sijaan Cristalin ehdottamaan juontajakollegaan tuotantoyhtiö suhtautui aluksi hyvin varautuneesti.

- Ensimmäinen reaktio oli, että mitä ihmettä. Koska onhan tämä aivan päätön idea. Mutta olemme molemmat sellaisia hamoja, että reissusta tulee varmasti mahtava.

Cristal ja Nygård tripillä nähdään FOXilla 27. syyskuuta alkaen.

Lue myös:

Petri Nygård on koko vuoden hovinarri, mutta juhannuksena kingi