Hyppää pääsisältöön

Huippuartistit toivat Juicen 2010-luvulle

Viidestoista yö ja artistit
Viidestoista yö ja artistit Kuva: Yle Kuvapalvelu Viidestoista yö,Juice Leskinen,Anna Puu,Anssi Kela,Janna Hurmerinta,Mikko Pohjola,Vilma Timonen,Pyhimys

Kuusi suomalaisartistia on päivittänyt Juice Leskisen legendaarisen Viidestoista yö -biisin. Uudesta versiosta syntyi myös video, joka julkaistiin Yle Areenassa ja YleX:llä maanantaina 4.7. osana Yle Areenan Juice-heinäkuuta.

Viidestoista yö -artistit ovat Anna Puu, Anssi Kela, Janna, Mikko Pohjola, Vilma Alina ja Pyhimys. Herkkävireisen ja hienosti alkuperäistä kunnioittavan version Viidestoista yö -biisistä ovat tuottaneet Jukka Immonen, Antti "RZY" Riihimäki, Eppu Kosonen ja Hannu Korkeamäki. Videotuottaja on Patrick Lindholm.

Viidestoista yö -video on kunnianosoitus kymmenen vuotta sitten edesmenneelle Juice Leskiselle. "Anna Puu, Anssi Kela, Janna, Mikko Pohjola, Vilma Alina ja Pyhimys tuovat Juicen 2010 -luvulle. Halusimme päivittää yhden Juicen tunnetuimmista kappaleista nykysukupolvelle", Yle Areenan ohjelmapäällikkö Cilla Lönnqvist sanoo.

Yle herättää henkiin suomirockin suurmiehen Juice Leskisen ohjelmistossaan heinäkuussa. Yle Areenaan avautuu Juice- pop up -kanava, joka tarjoilee kuukauden ajan kootusti sisältöä Juicesta. Kanava avautui 4.7. osoitteessa yle.fi/juice.

Viidestoista yö -kappaleella esiintyvät Anna Puu, Janna ja Mikko Pohjola kävivät Yle Areenan haastattelussa kertomassa suhteestaan Juicen musiikkiin. Pyysimme kaikkia kolmea myös piirtämään liitutaululle oman näkemyksensä tästä ikonisesta hahmosta. Katso artistien mietteitä Juicesta täältä.

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua