Hyppää pääsisältöön

Provinssissa pettyneille vastinetta: Bring Me The Horizon saapuu jäähallikeikalle Suomeen

Brittibändi joutui peruuttamaan keikkansa viime viikon Provinssissa. Nyt yhtye saapuu korvaavalle keikalle Helsinkiin.

Bring Me The Horizon // Kuva: Sony Music

Moni joutui pettymään Provinssissa, kun Bring Me The Horizon joutui peruuttamaan keikkansa. Bändin oli määrä esiintyä festarin päälavalla, mutta sairastapauksen vuoksi konsertti ei toteutunutkaan.

Brittiläinen metalcore-bändi saapuu kuitenkin korvaavalle keikalle Suomeen ensi syksynä. Bring Me The Horizon esiintyy Helsingin Jäähallissa 22. marraskuuta. Tapahtuman liput tulevat myyntiin perjantaina 8. heinäkuuta.

Provinssissa vierailleille BMTH-faneille on luvassa etuoikeus lippujen ostoon. Fanit voivat rekisteröityä ennakkomyyntiin ja ostaa liput jo ennen yleisen lipunmyynnin alkamista. Rekisteröitymisohjeet löytyvät Provinssin nettisivuilta.

Syyskuussa uransa viidennen albuminsa That’s The Spirit julkaissut bändi on jo vuosia ollut metalcore-genren kiistattomia kärkiyhtyeitä. Laulaja Oliver Sykesin luotsaaman yhtyeen suosio on viimeisten kuukausien aikana noussut täysin uudelle tasolle, ja tuleva konsertti onkin bändin suurin Suomessa nähty keikka.

Edellisen kerran Bring Me The Horizon nähtiin Suomessa viime vuonna loppuunmyydyssä Kaapelitehtaan konsertissa.

Lue myös:

Edes sade ei haitannut: Provinssi palasi entiseen loistoonsa

Bring Me The Horizon peruu lauantaisen Provinssi-keikkansa