Hyppää pääsisältöön

Ninjas in Pyjamas ulkona Kölnin pudotuspeleistä

Ninjas in Pyjamas vs. Flipsid3 Tactics (ESL One Cologne 2016 CSGO -turnaus)
Flipsid3 Tactics nähdään perjantaina ensimmäistä kertaa Major-turnauksen pudotuspeleissä. Ninjas in Pyjamas vs. Flipsid3 Tactics (ESL One Cologne 2016 CSGO -turnaus) Kuva: ESL | eslgaming.com kilpapelaaminen

Ruotsalainen Ninjas in Pyjamas on jäänyt ensimmäistä kertaa Counter-Strike: Global Offensiven Major-turnauksen pudotuspelien ulkopuolelle. NiP hävisi ESL One Cologne 2016 -turnauksen lohko B:n eliminaatiopelin 1-2-lukemin Flipsid3 Tactics -joukkueelle.

Kölnissä pelataan torstaina neljä eliminaatiopeliä, joista selviää jokaisen neljän lohkon viimeiset pudotuspeleihin jatkavat sekä pudotuspelien ulkopuolelle jäävät joukkueet.

Lohko B:ssä ruotsalainen Ninjas in Pyjamas oli lohkovoiton varmistaneen Natus Vinceren ohella ylivoimainen ennakkosuosikki jatkoon, mutta ruotsalaisjoukkueen matka päättyi ennenaikaisesti lohkovaiheeseen.

Na`Vin ohella pudotuspeleihin jatkoi Flipsid3 Tactics, jonka kokoonpanossa pelaa suomalainen Jan "wayLander" Rahkonen. Flipsid3:n 2-1-voitto Ninjoista on turnauksen suurin yllätys, sillä NiP ei ollut koskaan aikaisemmin jäänyt pudotuspelien ulkopuolelle Major-turnauksessa.

Joukkue Tulos (kartta) Joukkue
NiP 16-14 (de_overpass) Flipsid3
NiP 2-16 (de_cache) Flipsid3
NiP 11-16 (de_mirage) Flipsid3

Lohko B:n loppusijoitukset:

Sijoitus Joukkue
1. Natus Vincere (Itä-Eurooppa)
2. Flipsid3 Tactics (Itä-Eurooppa)
3. Ninjas in Pyjamas (Ruotsi)
4. OpTic Gaming (Pohjois-Amerikka)
Christopher "GeT_RiGhT" Alesund ja Ninjas in Pyjamas -joukkue voitti ESL One Cologne 2014 Major-turnauksen
Christopher "GeT_RiGhT" Alesund ja NiP voittivat Kölnissä Major-mestaruuden elokuussa 2014. Nyt joukkueen matka päättyi lohkovaiheeseen. Christopher "GeT_RiGhT" Alesund ja Ninjas in Pyjamas -joukkue voitti ESL One Cologne 2014 Major-turnauksen Kuva: ESL | eslgaming.com | H. Kristiansson kilpapelaaminen

Flipsid3:lle perjantaina alkavat pudotuspelit ovat joukkueen ensimmäiset Major-turnauksessa. Aikaisemmassa viidessä Major-turnauksessa joukkueen matka oli päättynyt lohkovaiheeseen.

Kölnistä puolestaan on tulossa toden teolla NiP:lle historiallinen kisapaikka. Kaksi vuotta sitten NiP voitti ensimmäisen ja toistaiseksi ainoan Major-mestaruutensa kaupungissa, mutta vuosi sitten joukkue jäi ensimmäistä kertaa Major-finaalin ulkopuolelle. Nyt joukkue seuraa ensimmäistä kertaa pudotuspelejä alusta asti katsomon puolelta.

Perjantaina alkaa pudotuspelit ja Ylen lähetykset:

Turnaus jatkuu perjantaina pudotuspeleillä, joita voi seurata Yle Areenasta kello 10.30 alkaen.

Flipsid3 kohtaa puolivälieräottelussaan lohko D:n voittaneen brasilialaisen SK Gamingin, joka on hallitseva Major-mestari.