Hyppää pääsisältöön

Tulisieluinen taiteilija

Kuvassa Lenni Morris (Joel Bonsdorff).
Lenniä näyttelee Joel Bonsdorff. Kuvassa Lenni Morris (Joel Bonsdorff). Kuva: Yle Uusi päivä (tv),Lenni Morris,Joel Bonsdorff

Lenni Morris on monilahjakas ja boheemi nuori mies. Virtaukseen hän saapui Iris Rainion houkuttelemana Lontoosta, jossa he molemmat olivat musikaalikurssilla.

Lenni oli lähtenyt hakemaan inspiraatiota isänsä kotikaupungista, mutta hän tunsi nopeasti Virtauksen ilmaisutaidon lukion omaksi paikakseen. Lenni asuu lukion asuntolassa Iriksen ja Annin kanssa.

Lahjakkuutensa ansiosta hänet valittiin pian Bongolavan uudeksi solistiksi. Boheemista Lennistä löytyykin kosolti taiteellista kunnianhimoa. Hän ei halua olla mitäänsanomaton keskinkertaisuus vaan tähtää parrasvaloihin.

Mukana tuotantokausilla 6-9

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • Testaa tietosi UP:n 1. tuotantokaudesta

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011.

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011. Testaa, kuinka hyvin muistat sen tapahtumat. Koko kausi katsottavissa nyt Yle Areenassa.

 • Koe Uusi Päivä uudelleen alusta

  Fanien toive toteutuu vihdoin!

  Uuden Päivän uskolliset fanit ovat jo pitkään toivoneet näkevänsä sarjan uudelleen alusta. Nyt heidän toiveensa toteutetaan! Uuden Päivän 1. ja 2. kausi julkaistaan Yle Areenassa 15.2.2019.

 • Näin Uuden Päivän käsikirjoitukset syntyivät

  Yle avaa sarjan arkistot kaikille luettavaksi.

  Uusi Päivä julkaisi kaikkien 802:n jakson käsikirjoitukset. Alusta alkaen ovat sarjan ystävät päässeet kurkistamaan kulissien taakse, miten UP:ta tehdään. Sarja tarjoaa nyt ainutlaatuisen tilaisuuden lukea mistä se tehtiin.