Hyppää pääsisältöön

Spice Girls palaa juhlistamaan uraansa – tosin ilman Victoria Beckhamia ja Mel C:tä

Spice Girlsin kolme jäsentä vihjailee paluukonsertista.

Hyviä uutisia kaikille vannoutuneille Spaissarifaneille!

Tasan 20 vuotta Spice Girlsin superhitti Wannaben julkaisun jälkeen yhtye ilmoittaa järjestävänsä faneilleen ikimuistoiset juhlat. Milloin ja missä, sitä Mel B, Emma Bunton ja Geri Horner eivät vielä kerro.

Kolmikko nähdään kuitenkin videolla, jossa he lupaavat, että jotain suurta on tulossa. Luvassa on mitä luultavimmin juhlakonsertti, jossa koko Spaissareiden kokoonpanoa ei todennäköisesti nähdä. Mel C ja Victoria Beckham nimittäin loistavat poissaolollaan.

Siksipä Spaissareiden muut jäsenet ovatkin luultavasti nimenneet paluuprojektinsa nimellä Spice Girls GEM etunimiensä alkukirjainten mukaan.

Mel C on kuitenkin kertonut brittilehdille, että keskusteluja hänen osallistumisestaan on käyty. Laulaja kertoo keskittyvänsä uuteen sooloalbumiinsa.

Victoria Beckham ei sen sijaan ole itse ottanut kantaa paluuseen, mutta edustajansa mukaan Beckham keskittyy uraansa muotibisneksessä.

Vaikka Spaissarit eivät vielä paljasta yksityiskohtia paluustaan, huhujen mukaan tuleva keikka saatettaisiin nähdä Lontoon Hyde Parkissa kesällä 2017.

Viimeksi kaikki viisi Spice Girlsin jäsentä nähtiin yhdessä lavalla vuonna 2012, jolloin he esiintyivät olympialaisten päätösseremoniassa.

Lue myös:

Tässä annos maailmaa muuttavaa tyttöenergiaa: Spice Girlsin Wannabe-hitti puolustaa nyt naisten oikeuksia

Spice Girlsin ensimmäinen hitti on täysi-ikäinen – tiesitkö nämä 18 spaissarifaktaa?