Hyppää pääsisältöön

Ruisrock-looks: Jututimme festareiden tyylikkäimpiä tyyppejä

Ruisrockissa jengi luottaa pitsiin, supersankariasuihin – ja tietysti banaaneihin.

Festarikansa Ruisrockissa on ah niin iloista – ja tyylikästä! // Kuva: Jenna Karas

Turun Ruissalossa juhlitaan 47. kertaa Ruisrockia – ja hyviä festariasuja! YleX keräsi otoksen tyylikkäistä festarikävijöistä. Samalla bongattiin vuoden ilmeisiä festaritrendejä.

Iida

Iida Ruisrockissa. // Kuva: Jenna Karas

Iida oli panostanut lempparinsa Jack Ü:n keikkaa varten huolella. Perjantaina Ruissalossa nähtiin paljon samoin värein varustautuneita faneja.

Heikki

Heikki Ruisrockissa. // Kuva: Jenna Karas

Ruissin trendikkäin hedelmä on tänä vuonna selvästi banaani. Festarikansassa vilisi banaanipaitoja ja -hattuja ja ihan vain banaaneiksi pukeutuneita tyyppejä. Myös Antti Tuiskun perjantain keikalla banaanit olivat läsnä. Heikki saa toistuvasti ystävältään lahjaksi paitoja, ja miehen omin sanoin:

- Se on ihan sama, millanen se sitten on, pointti on, että mä sitten pidän sitä paitaa!

Martin, Linnea ja Aura

Martin, Linnea ja Aura Ruisrockissa. // Kuva: Jenna Karas

Rokkiperhe oli tuonut nuorimman tyypin mukaan Ruisrockiin jo toista kertaa. Suosikki oli selvä: Icona Pop. Bändin perjantaisen keikan voi muuten katsoa kokonaisuudessan Yle Areenasta.

Venla

Venla Ruisrockissa. // Kuva: Jenna Karas

Onko mitään kätevämpää festariasustetta kuin vyölaukku? No ei, mikäli uskomme Venlaa ja monia muita, joiden vyötäröllä roikkuu pikkutavarat täydellisesti kantava pussukka.

Ida ja Johanna

Ida ja Johanna Ruisrockissa. // Kuva: Jenna Karas.

Neulottua pitsiä nähtiin Ruississa todella monen neidin yllä. Siihen luottivat myös Ida ja Johanna, jotka toivoivat vain, että sää pysyisi aurinkoisena koko viikonlopun. Ja hyvältä näyttää!

Saara ja Lassi

Lassi ja Saara Ruisrockissa. // Kuva: Jenna Karas

Saara ja Lassi luottivat testattuihin klassikoihin: molempien shortsit ovat kokeneet jo neljät Ruissit putkeen, samoin kun Lassin mainio päähine.

Tuntemattomat veljekset

Tuntemattomat veljekset Ruisrockissa. // Kuva: Jenna Karas

Salaista tehtävää Ruissiin suorittamaan tulleet veljekset olivat pukeutuneet valeasuihin. Supersankareista Ruissiin olivat eksyneet ainakin Batman ja Supermies.

Sami

Sami Ruisrockissa. // Kuva: Jenna Karas

Rokkikansa kuunteli Ruissalossa ainakin Diabloa, jonka keikalle myös Sami jonotti. Farkkuliivi bändimerkeillä tuunattuna on ajaton ja ikuinen.

Gedi

Gedi Ruisrockissa // Kuva: Jenna Karas

Gedi on päivät töissä Ruisrockissa, mutta aikoo käyttää illat bilettämiseen.

- Tämä on mun eka kerta täällä. Yleensä oon käynyt vain Flowssa, Helsingistä kun oon. Mutta Ruissi näyttää täydelliseltä!

Niin myös sun asu, Gedi!

Ella

Ella Ruisrockissa. // Kuva: Jenna Karas

Millä kengillä pärjää hiekassa, nurmella ja mudassa? No buutseilla tietysti! Ella ja monet muut olivat vetäneet kevyempien kenkien sijaan jalkaan kunnon nahkabuutsit.

Venla ja Sonja

Venla ja Sonja Ruisrockissa. // Kuva: Jenna Karas

Venla ja Sonja luottivat farkkuun: molemmilla oli mukana päheä farkkutakki.

Toimittaja: Jenna Karas.

YleX festaroi koko viikonlopun ajan! Sivuilla esitetään suorana Rantalavan keikkoja. Festaritunnelmaa voi hakea myös YleX:n somekanavista, Instagramista, Twitteristä ja Snapchatista nimimerkillä ylex_official. Repparit, Ruisrockin kiinnostavimmat uutiset ja streamin aikataulun voit katsastaa festarin aikana ja sen jälkeen TÄÄLTÄ!

Lue myös:

Ruisrock alkoi näyttävästi – katso perjantain kuvakooste