Hyppää pääsisältöön

Icona Pop fiilisteli Ruisrockia ja naku-uintia suomeksi – katso duon keikkataltiointi

Energinen popduo villitsi yleisön bailaamaan perjantaina. Kaksikko myös paljasti omituisen keikkarituaalinsa radiohaastattelussa.

Aurinko, ihmismeri ja kuplivan iloinen mimmiduo Icona Pop Ruisrockin Rantalavalla. Jos et päässyt paikalle ihastelemaan tunnelmaa, keikkaa voi fiilistellä vielä muutaman päivän ajan Yle Areenasta.

Keikka alkoi tuoreella, tänä vuonna julkaistulla, sinkulla Someone Who Can Dance.

- Miten voitte? Ihanaa olla kotona. Me ollaan puolisuomalaisia kummatkin, Aino sanoi selvällä suomen kielellä ja festarijengi yltyi innostuneeseen huutoon.

- Laulakaa meidän kanssa! Kaksikko yllytti ja yleisö alkoi laulaa Girlfriend-biisin tahtiin.

Icona Popilla on monta hittiä, ja kaksikko tyydytti yleisön janon esittämällä kaikista tunnetuimat niistä. I Love It sai viimeisetkin hyppimään mukana.

- Jonkun vuoro mennä naku-uinnille! Jos te menette, niin mekin menemme! Popparit huusivat ja loppupuolella keikkaa osa yleisöstä intoutuikin hieman vähentämään vaatteita ja bailaamaan vedessä.

Popparit olivat myös YleX:n radiohaastattelussa ennen keikkaansa, jossa he paljastivat haaveilevansa saunomisesta sekä naku-uinnista keikan jälkeen. Tämän lisäksi he kertoivat, ehkä hieman erikoisesta, rutiinistaan aina ennen keikkoja.

- Ensin rock-asento. Sitten laitat sormet ylös kuin sarvet – kuten rock-tähti. Laske kolmeen ja kerää kaikki energia aina jaloista ja vaginasta ylös asti. Sitten huudat ja energia vapautuu sarvista, duo neuvoi suorassa lähetyksessä YleX:n Reetalle.

Huh, sellaista! Samassa haastattelussa kaksikko kertoo työstävänsä kolmatta albumiaan, jossa palataan bändin juurille. Icona Popin haastattelu alkaa noin 14 minuutin kohdalla.

Lue myös:

Icona Popin mimmit: Heidät haluaisimme sekasaunaan

Icona Pop keräsi jättiyleisön – laulaja puhui selvää suomea Ruisrock-lavalla

Icona Pop YleX:lle: Tällainen bailaaja Miley Cyrus on