TV1 sunnuntaisin 17.7.-4.9.2016 klo 12.35, uusinnat maanantaisin klo 6.25
Yle Areenassa vain suorana
Camilla Plumin keittiön ovet ovat taas auki. Hän näyttää, kuinka oman puutarhan antia säilötään talven varalle.
Jakso 1
Ensimmäisessä jaksossa Camilla Plum tekee mansikkahilloa, raparperichutneya ja ruusulta maistuvaa mehua.

Jakso 2
Camilla on hyvin perillä maitohappobakteerien toiminnasta ja valmistaa kotitekoista viiliä, kefiiriä ja jogurttia sekä raikkaan kesäisen jälkiruuan. Juustoonsa hän taikoo hienon savuaromin.
Jakso 3
Camilla esittelee erilaisia etikoita ja opastaa, kuinka mm. punajuuria säilötään. Etikka antaa myös kalalle hienon maun, ja Camilla tekee säilyvää herkkua makrillista.
Jakso 4
Mausteyrtit ovat puutarhan vihreää kultaa, ja Camilla kerää niitä talteen sekä yrttisuolaksi että pestoksi. Pimeänä talvipäivänä purnukasta nousee muisto kesästä ja auringonpaisteesta.
Jakso 5
Kesä alkaa kääntyä kohti syksyä, ja Camilla ryhtyy tekemään maailman parasta kastiketta tomaateista ja chileistä. Mutta kuinka Camilla panee kesän kauniit ja tuoksuvat kukat talteen?
Jakso 6
Camilla säilöö munakoisoja ja kanttarelleja oliiviöljyyn ja tekee säilykkeitä ankan- ja porsaanlihasta. Käden käänteessä syntyvät myös suolasitruunat.
Jakso 7
Kuivaaminen on hyvä tapa säilöä talteen makuja ja tuoksuja, ja Camillan varastoon kertyy talveksi kuivattuja hedelmiä, vihanneksia, yrttejä ja lihaa.
Jakso 8
Millä Camilla maustaa sianlihasta tekemänsä syltyn? Porsaasta Camilla valmistaa myös voimakkaan makuisia makkaroita. Lopuksi päästään pekonin pariin.
Camilla Plum - Mad der Holder. Tuotanto: DR. Tanska, 2009.