Hyppää pääsisältöön

23.7. Toiveuusintajakso: Saara Aalto, Suvi Aalto, Lauri Hämäläinen ja Ilari Hämäläinen

Lauri & Ilari Hämäläinen vs. Suvi Aalto & Saara Aalto
Lauri & Ilari Hämäläinen vs. Suvi Aalto & Saara Aalto Kuva: Yle lauri hämäläinen

Nyt saattaa olla siskokset, veljekset ja kenties ilveksetkin samassa paketissa, sillä tämän illan Tartu Mikkiin -kisassa musamittelö käydään siskos- ja veljesparin kesken. Onko veri vettä sakeampaa ja kuinka veret seisauttava meininki studiossa tänään onkaan? No, sehän selviää katsomalla ja kuulemalla!

The Voice of Finlandista tv-katsojille tutut Saara ja Suvi Aalto ovat laulavina siskoksina tottuneet esiintymään paljon yhdessä jo ennen illan kisaakin. Toinen illan kisapari on veljekset Ilari ja Lauri Hämäläinen. He ovat tv-katsojille tuttuja The Voice of Finlandista ja Uuden Musiikin Kilpailusta.

Sanomattakin on selvää, että kultakurkkujen poppiskerma on nyt kurvannut studioon! Yleisöä suorastaan hemmotellaan menevillä ja vauhdikkailla esityksillä, joissa jokaisesta näistä neljästä on solistiksi, taustalaulajaksi ja vaikkapa esitanssijaksi. Vaikka esitykset sujuvat kuin rasvattu, niin yllätyksiäkin on luvassa. Tänään bändin rumpalikin avaa suunsa ja mitä siitä seuraakaan? Vai seuraako mitään? Entä tituleeraako joku itseään jumalten sanansaattajaksi ja kenelle napsahtaa tehtäväksi laulaa Lady Gagaa?

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Tartu mikkiin

 • Hyvää joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua! Oi jouluyö -klassikossa tunnelmoivat Diandra, Saara Aalto, Mikko Leppilampi, Lauri Mikkola ja Sami Hintsanen sekä Eeva Konnun johtama Tartu Mikkiin -bändi.

 • Sami Hintsanen - All You Need Is Love

  Rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme.

  All You Need Is Love on legendaarisen The Beatles -yhtyeen kappale ja John Lennonin sävelkynästä syntyisin; kappale on merkattu myös McCartneyn nimiin.

 • 27.8. Toiveuusinta: Kuunkuiskaajat vs. Finlanders

  Kuunkuiskaajat ja Finlanders tarttuvat mikkiin!

  Lauantaina kansanmusiikki ja kansan musiikki kohtaavat, kun erityyppisen musiikin edustajat laittavat laulaen Tartu Mikkiin -sammon uumenissa! Tanssimusiikin kilometrimittari nakuttaa kompaten ja Mediapoliksen kanteleessa soi ainakin sata kuulasta kieltä.