Hyppää pääsisältöön

23.7. Toiveuusintajakso: Saara Aalto, Suvi Aalto, Lauri Hämäläinen ja Ilari Hämäläinen

Lauri & Ilari Hämäläinen vs. Suvi Aalto & Saara Aalto
Lauri & Ilari Hämäläinen vs. Suvi Aalto & Saara Aalto Kuva: Yle lauri hämäläinen

Nyt saattaa olla siskokset, veljekset ja kenties ilveksetkin samassa paketissa, sillä tämän illan Tartu Mikkiin -kisassa musamittelö käydään siskos- ja veljesparin kesken. Onko veri vettä sakeampaa ja kuinka veret seisauttava meininki studiossa tänään onkaan? No, sehän selviää katsomalla ja kuulemalla!

The Voice of Finlandista tv-katsojille tutut Saara ja Suvi Aalto ovat laulavina siskoksina tottuneet esiintymään paljon yhdessä jo ennen illan kisaakin. Toinen illan kisapari on veljekset Ilari ja Lauri Hämäläinen. He ovat tv-katsojille tuttuja The Voice of Finlandista ja Uuden Musiikin Kilpailusta.

Sanomattakin on selvää, että kultakurkkujen poppiskerma on nyt kurvannut studioon! Yleisöä suorastaan hemmotellaan menevillä ja vauhdikkailla esityksillä, joissa jokaisesta näistä neljästä on solistiksi, taustalaulajaksi ja vaikkapa esitanssijaksi. Vaikka esitykset sujuvat kuin rasvattu, niin yllätyksiäkin on luvassa. Tänään bändin rumpalikin avaa suunsa ja mitä siitä seuraakaan? Vai seuraako mitään? Entä tituleeraako joku itseään jumalten sanansaattajaksi ja kenelle napsahtaa tehtäväksi laulaa Lady Gagaa?

 • Anssi Kelan lyriikka vakuutti ja liikutti

  Anssi Kela löysi vanhan menestysreseptin

  Tällä kertaa kokonaan kotimaisessa Levylautakunnassa oli mukana monen hittiartistin uutta tuotantoa. Uusia lauluja olivat kuuntelemassa Diandra, Samuli Laiho ja Pekka Laine. Äänestyksen tulos ja kommentit 1. Anssi Kela: Ilves 26 pistettä (Anssi Kela) Diandra: Ei tätä voinut ruveta analysoimaan, jäi vaan kuuntelemaan. Tarina vei heti mukanaan.

 • Kylie Minoguen kantrivalssi ja Maj Karman rokkileka

  Kylie Minoguen kantrivalssi Levylautakunnan voittaja

  Levylautakunnan arvioille alttiiksi valikoitui viikon uutuuksista mm. Australian lahja pop-maailmalle, tuore laulaja-lauluntekijä ja kotimainen rokkijyrä. Arvionsa antavat Ylen Juha-Pekka Sillanpää, Susanna Vainiola ja Jyrki Koskenseppä. Äänestyksen tulos ja kommentit 1.

 • Kolme sointua riittää tangokuninkaillekin

  Tangokuninkaat Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela

  Tangokuninkaat Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela ovat yhdistäneet voimansa duoksi, joka alkaa keikkailla yhdessä ja levyjäkin on tekeillä. Levylautakunnassa Marko ja Jukka saavat arvioitavakseen viikon uutudet. Tämän duon täydentää trioksi toimittaja Maija Salminen. Pisteet ja kommentteja 1.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Tartu mikkiin

 • Hyvää joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua! Oi jouluyö -klassikossa tunnelmoivat Diandra, Saara Aalto, Mikko Leppilampi, Lauri Mikkola ja Sami Hintsanen sekä Eeva Konnun johtama Tartu Mikkiin -bändi.

 • Sami Hintsanen - All You Need Is Love

  Rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme.

  All You Need Is Love on legendaarisen The Beatles -yhtyeen kappale ja John Lennonin sävelkynästä syntyisin; kappale on merkattu myös McCartneyn nimiin.

 • 27.8. Toiveuusinta: Kuunkuiskaajat vs. Finlanders

  Kuunkuiskaajat ja Finlanders tarttuvat mikkiin!

  Lauantaina kansanmusiikki ja kansan musiikki kohtaavat, kun erityyppisen musiikin edustajat laittavat laulaen Tartu Mikkiin -sammon uumenissa! Tanssimusiikin kilometrimittari nakuttaa kompaten ja Mediapoliksen kanteleessa soi ainakin sata kuulasta kieltä.