Hyppää pääsisältöön

Robinin voltit, Tiisun uimalelu ja Chisun kohtalokas show – Ruisrock-keikat nähtävillä enää alle kaksi päivää

Vielä ehtii fiilistelemään Ruisrockin huippuhetkiä.

Robinin energinen esiintyminen sai Ruissi-yleisön syttymään. // Kuva: Annika Miettinen

Ruisrockista on jo yli viikko, mutta vielä on aikaa tunnelmoinnille. Festarilta taltioitiin joukko keikkoja, jotka ovat vielä hetken nähtävillä Yle Areenassa.

Rantalavan keikoista neljä on fiilisteltävissä vielä tänään maanantaina.

Tiisu

Suomirock-toivo Tiisunkeikka oli räjähtävän riehakas. Laulaja Henrik "Tiisu" Illikainen kellui kohti lavaa uimalelulla, jonka jälkeen sekoilu sai alkaa. Keikan aikana Tiisu ehti kieriä hiekassa ja juoksennella yleisön joukossa.

Anna Abreu

Anna Abreu oli vilpittömän innoissaan omasta keikastaan. Poppari fiilisteli sitä, miten suomenkieliset biisit ovat esitelleet yleisölle uusia puolia hänestä ja muuttaneet ennakkokäsityksiä. Artisti nimitti Ruisrock-vetoaan elämänsä parhaaksi keikaksi.

Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana

Räppärit Paleface, Redrama ja Tommy Lindgren riimittelivät itsensä Ruisrock-yleisön suosioon. Kolmikon sanatulitusta siivitti Ricky-Tick Big Band, jonka säestämänä kolmikon räpit nousivat aivan omiin korkeuksiinsa.

Diablo

Pitkän linjan metalliyhtye Diablo valtasi Rantalavan perjantaina. Viime kesänä paluun tehneen bändin keikalla kuultiin muun muassa biisit Isolation, Living Dead Superstar ja Trail of Kings.

Kaikki Ruisrock-keikkoja ei onneksi tarvitse ahmia yhden päivän aikana. Toiset neljä keikkaa ovat nähtävillä vielä tiistainakin.

Robin

Robinosoitti Ruisrock-keikallaan olevansa koko kansan artisti. Poppari on kasvanut karismaattiseksi esiintyjäksi, jonka voltteja ei vain voi vastustaa. Volttien ja ilotulitusten siivittämänä keikalla kuultiin muun muassa Kesärenkaat, Frontside Ollie ja Miten eskimot suutelee.

Anna Puu

Anna Puusta ei enää tule mieleen laulajan uran alkuvaihe Idolsissa. Rantalavalla Puu esitteli herkkää puoltaan ja revitteli kuin rockstara. Etenkin viimeisenä kuultu Nuori Loiri sai yleisön bailaamaan villisti mukana.

Chisu

Chisutoi kohtalokkaalle Ruisrock-keikalleen mieskuoron. Artistin sinisävyisellä keikalla kuultiin joukko hittejä, kuten Ihana, Mun koti ei oo täällä ja Kohtalon oma.

J. Karjalainen

J. Karjalainen kuului Ruisrockin kokeneimpiin esiintyjiin. Karjalaisen hittikavalkadi tähditti täydellisesti aurinkoista sunnuntai-iltapäivää.

Icona Pop

Ruotsalaisduo Icona Popin keikkaa voi fiilistellä pidempään, sillä show'n katseluoikeudet ovat voimassa toistaiseksi. Kaksikko villitsi Ruisrock-yleisön etenkin I Love It -hitillään, joka sai koko Rantalavan edustan pomppimaan.

Lue myös:

Ruisrockin Facebook-seinä teki sen taas! Tällä kertaa hakusessa tiistain lippu ja elämän suuri rakkaus

Ruisrock-huumaa kuvin: näin ennätysyleisö fiilisteli festaria

Sannin lavasukellus, Jack Ü:n tykitys, bailaava Teemu Brunila ja 13 muuta Ruisrockin huippuhetkeä