Hyppää pääsisältöön

Snapchatin ongelma on se, että kiinnostavia snäppääjiä joutuu etsimään itse – nyt siihen on ratkaisu

Snapchatin uusimman päivityksen jälkeen sovellukseen ilmestyi ominaisuus, jonka avulla voi suositella Snapchat-profiileja kavereilleen.

Snapchat // Kuva: Snapchat

Kuinka ärsyttävää onkaan se, että on katsonut kaikkein tärkeimpien snäppääjien My Storyt, eikä oikein keksi, ketä uutta tyyppiä pitäisi seurata? Ja vaikka tietäisi, ketä haluaa seurata, ei välttämättä saa selville hänen Snapchat-profiilinimimerkkiään.

Osa on pitänyt tätä yhtenä Snapchatin ongelmista: palvelu ei suosittele käyttäjille uusia tilejä, joita voisi olla mukava seurata. Palvelulla ei lisäksi ole listaa esimerkiksi suosituimmista snäppääjistä.

Snapchatin uusin päivitys helpottaa uusien, kiinnostavien tilien seuraamista – etenkin, jos joku kavereistasi on kunnon Snapchat-mestari, joka löytää parhaimmat tilit ensimmäisenä.

Päivityksen jälkeen painamalla pitkään mitä tahansa Stories-valikosta löytyvää tarinaa saa esille kyseisen henkilön Snapchat-profiilin. Profiilin valikkoon on ilmestynyt sininen nuoli, jota painamalla voi suositella profiilia kavereilleen yksityisviestillä. Profiilia voi suositella myös niille kavereille, jotka seuraavat kyseistä käyttäjää jo. Tällöin voi esimerkiksi ilmoittaa ystäville, että henkilön My Story on poikkeuksellisen hyvä. Uudesta ominaisuudesta kertoo muun muassa TechCrunch.

Oikealla olevasta nuolesta profiilia voi suositella kavereilleen. // Kuva: YleX

Samassa päivityksessä Snapchatiin lisättiin Memories- eli Muistot-ominaisuus. Muistot on albumi, johon voi tallentaa kuvia ja videoita myöhempää käyttöä varten.

Lue myös:

Snapchat uudistuu: muistoja voi pian tallentaa ja julkaista jälkikäteen

Vanhemmat valtaavat Snapchatin – miten siitä selviää?

Tyhjennä Snapchatin palkintokaappi: näin saavutat kaikki trophyt