Hyppää pääsisältöön

Saara, Suvi, Ilari & Lauri - Piste

Piste on Stella-yhtyeen kappale. Stella oli joensuulainen vuonna 2002 perustettu yhtye, joka neljän albumin ja yhden kokoelman jälkeen lopetti toimintansa kesällä 2013.

Piste-kappale nousi suomalaisten suosioon hieman erikoista reittiä. Se oli julkaistu Stellan vuoden 2004 Kuuntelija-albumilla, mutta vasta vuoden 2005 toisen tuotantokauden Idols-kisassa kakkoseksi sijoittunut Katri Ylander toi kappaleen suuremman yleisön tietoisuuteen esittämällä sen ohjelman semifinaalissa. Piste julkaistiin uudestaan singlenä ja se pääsi digitaalisten myyntilistojen kärkeen. Sana alkoi myös levitä Kuuntelija-albumista. Peräti kolme yhtyeen albumia eli Kuuntelija, Pelkääjän paikalla (2006) ja Löytäjä saa pitää (2008) sai kultaa. Piste päätyi myös Katri Ylanderin vuonna 2006 julkaistulle Katri Ylander -esikoisalbumille. Samalta levyltä julkaistiin singlenä Stellan kappale Vuorollaan, joka jäi suunnitelmista poiketen julkaisematta yhtyeen omalla albumilla.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Tartu mikkiin

 • Hyvää joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua! Oi jouluyö -klassikossa tunnelmoivat Diandra, Saara Aalto, Mikko Leppilampi, Lauri Mikkola ja Sami Hintsanen sekä Eeva Konnun johtama Tartu Mikkiin -bändi.

 • Sami Hintsanen - All You Need Is Love

  Rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme.

  All You Need Is Love on legendaarisen The Beatles -yhtyeen kappale ja John Lennonin sävelkynästä syntyisin; kappale on merkattu myös McCartneyn nimiin.

 • 27.8. Toiveuusinta: Kuunkuiskaajat vs. Finlanders

  Kuunkuiskaajat ja Finlanders tarttuvat mikkiin!

  Lauantaina kansanmusiikki ja kansan musiikki kohtaavat, kun erityyppisen musiikin edustajat laittavat laulaen Tartu Mikkiin -sammon uumenissa! Tanssimusiikin kilometrimittari nakuttaa kompaten ja Mediapoliksen kanteleessa soi ainakin sata kuulasta kieltä.