Hyppää pääsisältöön

Viisi maailman kovinta DJ:tä saapuu Weekend Festivalille – tässä ovat heidän kovimmat hittinsä

Totta se on: arvistetun DJ Magazinen vuoden 2015 äänestyksen viisi kärkinimeä saapuu Helsingissä järjestettävälle Weekend Festivalille elokuun alussa.

Tältä näytti Weekend Festivalilla vuonna 2015. // Kuva: YleX/Katariina Salmi

YleX:n äänestyksessä vuoden odotetuimmaksi festariksi nousseen Weekend Festivalin artistikavalkadi on tunnetusti timantinkova, suorastaan jäätävä.

Tälläkin kertaa Helsingin Kyläsaaressa järjestettävälle elektroniseen musiikkiin painottuvalle festivaalille on kiinnitetty tukku ulkomaalaisia megatähtiä: paikalle saapuu arvostetun DJ Magazinen vuoden 2015 äänestyksen viisi korkeimmalle rankattua DJ:tä.

He ovat:

Dimitri Vegas & Like Mike

Belgialais-kreikkalaiset veljekset Dimitri Vegas ja Like Mike ovat tällä hetkellä DJ Magazinen listauksella maailman ykkös-DJ:t. Kaksikko nousi ykköseksi edellisvuoden kakkossijalta.

Hardwell

Hardwell on DJ Magazinen listakakkonen. Hän voitti äänestyksen vuosina 2013 ja 2014.

Martin Garrix

Martin Garrix on hollantilainen, vasta 20-vuotias uuden sukupolven DJ. Jo parin vuoden ajan maailman isoimmilla EDM-lavoilla keikkaillut Garrix on DJ Magazinen listalla sijalla kolme.

Armin van Buuren

Armin van Buuren on hollantilainen DJ ja tuottaja. Hän on voittanut viisi kertaa DJ Magazinen maailman suosituimman DJ:n äänestyksen. van Buuren on pitänyt vuodesta 2001 lähtien viikottaista radio-ohjelmaa A State of Trance, joka on yksi arvostetuimmista DJ:n vetämistä radio-ohjelmista. van Buuren on arvostetun DJ Magazinen vuoden 2015 rankingin mukaan maailman neljänneksi kovin DJ.

Tiësto

47-vuotias Tiësto on ollut vuosikausia yksi maailman tunnetuimmista trance-DJ:stä. Tïësto äänestettiin kaikkien aikojen DJ:ksi brittiläisen klubi- ja elekrtoniseen musiikkiin erikoistuneen julkaisu Mixmagin äänestyksessä vuonna 2011. Tällä hetkellä Tïësto on DJ Magazinen rankingissa viidentenä.

Muita Weekend Festivalin pääesiintyjiä ovat:

Axwell & Ingrosso

Menestyksekäs ja suosittu Swedish House Mafia koostui kolmesta ruotsalals-DJ:stä: Axwellista, Ingrossosta ja Steve Angellosta. Yhtyeen lopetettua vuonna 2013 Axwell ja Ingrosso jatkoivat DJ-duona.

Knife Party

Knife Party on drum'n'bass-yhtye Pendulumista tunnettujen australailaisten Rob Swiren ja Gareth McGrillenin DJ-duo.

Steve Aoki

Yhdysvaltalainen Steve Aoki oli vuonna 2013 Grammy-ehdokas kategoriassa paras dance/elekrtonisen musiikin albumi.

_
YleX on mukana 5.–6. elokuuta Helsingissä järjestettävällä Weekend Festivalilla. Osallistu YleX:n skabaan, josta voit voittaa matkat, liput ja majoituksen kahdelle Weekend Festivaliin Viron Pärnuun!_

Lue myös:

Kuullaanko tämä biisi Weekend Festivalilla? Sandstormin Angry Birds -versio on täyttä timanttia

Weekend Festivalilla voi saada kermavaahdot naamalle – luvassa kakkusota

Osallistu YleX:n timantinkovaan skabaan – voita liput, matkat ja majoitus Pärnun Weekend Festivalille

Weekend julkaisi uusia esiintyjiä: Antti Tuisku ja JVG mukaan festareille