Hyppää pääsisältöön

Haluatko esiintymään Blockfesteille? Tässä on mahdollisuutesi

Blockfestin Tent Stagella esiintyy lauantaina 20. elokuuta muun muassa Nikke Ankara, Evelina, Travis Scott – ja ehkä myös sinä.

Nikke Ankara ja Evelina Blockfesteillä vuonna 2015. // Kuva: Katariina Salmi / YleX

Ovatko rap, reggae tai r'n'b sinun tai bändisi omimmat genret? Haluatko esiintymään Pohjoismaiden suurimmalle hip hop -festivaalille?

Se on mahdollista.

Voit osallistua kaksiosaiseen kilpailuun lähettämällä näytekappaleen ja vapaamuotoisen artistiesittelyn osoitteeseen demo(at)blockfest.fi

Blockfest valitsee viisi potentiaalisinta muusikkoa/bändiä, jotka pääsevät kilpailun toiselle kierrokselle Blockfestin viiden ennakkoon nostamien artistien kanssa. Nämä kymmenen kykyä kohtaavat yleisöäänestyksessä, jonka voittaja saa esiintymisspotin Blockfestin Tent Stagella lauantaina 20. elokuuta.

Kisaan voi osallistua niin lupaavat uudet artistit kuin myös paikkansa jo vakiinnuttaneet tekijät, aiemmasta kokemuksesta riippumatta.

Lisätietoa kilpailusta ilmestyy tänään Blockfestin Facebook-sivulle.

Lue myös:

Tätä herkkua on kuvassa tänäkin vuonna – katso Gasellien vuoden 2015 Blockfest-keikka

Tubettaja-räppäri Arttu Lindeman esiintyy Blockfesteillä

Vielä nämä räppärit mukaan – Blockfestin ohjelma on nyt valmis

 • Kommentti: Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa Edin uuden singlen kohdalla häviäjä ei ole kanadalainen indie-artisti, jolta jää saamatta käyttökorvaukset, vaan Edi itse, kirjoittaa YleX:n musiikkitoimittaja Anton Vanha-Majamaa.

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.