Hyppää pääsisältöön

Conan O'Brien hätkähdyttää Game of Thrones -parodiassa – aivan kuin ryppyinen Melisandre

Tv-hahmo Conan O'Brien ja satoja vuosia vanha papitar Melisandre – kuin kaksi marjaa.

Game of Thrones -sarjassa nähtiin huikea kohtaus kuudennella tuotantokaudella, kun "Punainen nainen" Melisandre riisui kaulakorunsa ja muuttui välittömästi vanhaksi ja jopa pelottavan näköiseksi hahmoksi. Ilmeisesti satoja vuosia vanha Valon lordin uskollinen palvelija paljasti todellisen muotonsa ilman korua.

Nyt näyttää siltä, että tv-hahmo Conan O'Brien luottaa samaan kauneuskikkaan – tästä todisteena miehen julkaisema video "kulissien takaa."

Videolla seurataan, kuinka väsynyt ja lopen uupunut tv-tähti etsii hotellihuonettaan turhan tohkeissaan olevan hotellivirkailijan kanssa.

Kun huone vihdoin löytyy, Conan asettautuu tunnelmaan takkatulen loimutessa Game of Thrones -hengessä. Lopulta hän riisuu myös tutun näköisen korun kaulastaan. Ja sitten se tapahtuu: peilistä pilkistää vanha ja ryppyinen ”Melisandre-O'Brien.”

- Ilman meikkiä ja Valon lordia en vain ole parhaimmillani, mies kommentoi Twitter-tilillään jakaessaan videon.

Videolla voipunut hahmo ei kuitenkaan saa lepoa, sillä ärsyttävän innokas hotellivirkailija pakottaa ryytyneen ja alastoman tv-tähden ovelle, milloin wc-paperin ja milloin suklaapatukan verukkeella. Lopulta alaston ja ryppyinen Conan päätyy tallustelemaan hotellin käytävälle. Conan O'Brienin muuntautuminen noitamaiseksi hahmoksi on herättänyt reaktioita ihastuksesta naurahduksiin.

O'Brien oli vahvasti mukana San Diegossa vietetyssä Comic-Con-tapahtumassa, ja tämä Game of Thrones -video onkin miehen viimeinen isku tapahtumalle.