Hyppää pääsisältöön

Kahvimotit valmiiksi: Gilmoren tyttöjen uuden kauden traileri julkaistiin – Lorelai ja Rory eivät ole muuttuneet lainkaan

Gilmoren tyttöjen viimeisin jakso on esitetty vuonna 2007.

Gilmoren tytöt liittyy Salaisten Kansioiden ja Twin Peaksin kanssa samaan kerhoon: suosikkisarja tekee paluun usean vuoden tauon jälkeen!

Gilmoren tytöt on vuosina 2000–2007 esitetty draamakomedia, joka keskittyy yksinhuoltajaäiti Lorelai Gilmoren ja tämän tyttären Rory Gilmoren elämään kuvitteellisessa Stars Hollow'n pikkukaupungissa.

Sarjan aiemmat jaksot ilmestyivät Netflixiin vuoden 2016 alussa, jolloin kerrottiin myös, että sarja palaa ruutuihin uusilla jaksoilla. Nyt sarjan tekijät ovat ilmoittaneet, että uusi kausi ilmestyy Netflixiin 25. marraskuuta. Samalla uuden, neliosaisen kauden traileri julkaistiin.

Trailerillä nähdään hyvin perinteistä Lorelain ja Roryn välistä jutustelua. Vaikuttaa siltä, että vuosien aikana mikään ei ole muuttunut: Lorelain näyttelijä Lauren Graham on samanlainen kuin ennenkin ja Roryä esittävä Alexis Bledel on 34-vuotiaana yhtä lapsenkasvoinen kuin kymmenen vuotta sitten.

Twin Peaksilla ja Gilmoren tytöillä on paluun lisäksi toinenkin yhdistävä tekijä: päähahmojen syvä rakkaus kahvia kohtaan. Lorelain ja Roryn juttutuokioiden oleellinen elementti on aina ollut vastakeitetty kahvi.

Talouslehti Forbesin mukaan, että kaksikko joi seitsemän kauden eli 153 jakson aikana yhteensä 503 kuppia kahvia.

Skip Twitter post

Gilmoren tyttöjen tulevan kauden jaksot ovat ennakkotietojen mukaan 90 minuutin mittaisia. Sarjan kaikki tärkeimmät hahmot Lukesta Sookieen ovat mukana lukuun ottamatta vuonna 2014 menehtyneen Edward Herrmannin esittämää Lorelain isää, Richard Gilmorea.

Lue myös:

Twin Peaksin koko näyttelijäkaarti paljastettiin: mukana mm. Naomi Watts, Michael Cera ja edesmennyt Log Lady

Twin Peaks -fanit saivat ensimmäisen kurkistuksen uuteen kauteen – katso traileri

Onko kulttisarja Bel Airin prinssi tekemässä paluun?

Nyt se on virallista: hittisarja Salaiset kansiot palaa