Hyppää pääsisältöön

KarmaRockissa tehdään tänä kesänä historiaa – Maj Karma esiintyy festarilla jo 25:ttä kertaa

KarmaRock paljasti etukäteen vain yhden esiintyjistään. Se oli luonnollisesti festarin perustanut rockyhtye Maj Karma.

Maj Karma esiintyy jälleen KarmaRockissa. // Kuva: Promokuva

Lauantaina Harjavallassa potkaistiin käyntiin 25. KarmaRock. Festari ei tänäkään vuonna paljastanut etukäteen esiintyjiään, paitsi yhden. Päivää ennen h-hetkeä yleisö sai vahvistuksen odotetulle esiintyjälle: Maj Karma valtaa lavan festarilla. Bändi on esiintynyt tapahtumassa joka vuosi, joten nyt tulee täyteen historiallinen neljännesvuosisata samoissa kekkereissä.

Juuri pitkältä tauolta keikkalavoille palannut rockbändi oli perustamassa festaria 25 vuotta sitten. Yhtyeen isännöimät juhlat perustettiin, jotta silloin marginaalissa toimineella bändillä olisi edes yksi keikka vuodessa.

KarmaRock paljastaan tänään lauantaina esiintyjiään Facebook-sivullaan. Kun uusi artisti tai bändi on vallannut lavan, festari lisää tiedon esiintyjästä nettiin. Festarin avasi tänä vuonna metallibändi Local Masonic, jonka jälkeen lavalle nousi rockyhtye Varvara. Nähtäväksi jää, mitä yllätyksiä festarilla on loppupäivän varalle.

KarmaRock on tullut tunnetuksi vaihtoehto- ja valtavirtamusiikkia yhdistelevän esiintyjäkaartinsa lisäksi erikoisista tempauksistaan. Tänä vuonna festari lupasi sadalle ensimmäiselle festarivieraalle ilmaisen ämpärin.

Aiemmin tänä vuonna festari oli myynnissä nettihuutokauppa huuto.netissä. Festarista tarjottiinkin yli miljoona euroa, mutta tarjous osoittautui illanvietossa tehdyksi vitsiksi. KarmaRock on siis edelleen vanhojen omistajiensa käsissä.

Lue myös:

KarmaRockille kävi teflonbrothersit – huutaja tarjosi yli miljoonan illanvietossa vitsillä

Pitkä tauko on ohi – Maj Karma tekee näyttävän paluun

Mystisessä Karmarockissa hurmasi Musta Paraati, lavalla nähtiin myös Pariisin Kevät