Hyppää pääsisältöön

Kova rap-lupaus päätti KarmaRockin etukäteen salaisen kattauksen – lavalle nousivat myös Maj Karma, Olavi Uusivirta ja Atomirotta

Harjavaltalaisfestari juhli tänä kesänä 25-vuotisjuhliaan.

View esiintyi KarmaRockissa viimeisenä.

KarmaRock ei tänäkään kesänä paljastanut etukäteen, ketkä festarilla esiintyvät. Ennakkoon kerrottiin vain yhden bändin, festarin perustajiin lukeutuvan Maj Karman, saapumisesta paikalle. Maj Karma teki esiintymisellään festarihistoriaa, sillä bändi on esiintynyt KarmaRockissa joka vuosi.

Esiintyjien joukkoon mahtui tänä vuonna niin vaihtoehtopiireissä kuin valtavirrassakin viihdyttäviä artisteja ja bändejä. Festarin avasi metallibändi Local Masonic, jonka jälkeen lavalle nousi rockyhtye Varvara.

Suuren yleisön tuntemista nimistä festarilla nähtiin Maj Karman lisäksi Olavi Uusivirta, Atomirotta, Teksti-tv 666 ja Lost Society. KarmaRockin päätti paljon hypetetty rap-lupaus View. Räppäri raivasi tiensä aiemmin tänä vuonna lahjakkaita kykyjä esittelevän YleX Läpimurto -listauksen neljänneksi.

Pienemmistä bändeistä mukaan mahtuivat Vuoltee, Salaliitto, End of August ja Relax Trio.

Lue myös:

KarmaRockissa tehdään tänä kesänä historiaa – Maj Karma esiintyy festarilla jo 25:ttä kertaa

KarmaRockille kävi teflonbrothersit – huutaja tarjosi yli miljoonan illanvietossa vitsillä 

YleX Läpimurto: Viewin musiikista huokuva melankolia vangitsee kuulijan