Hyppää pääsisältöön

Justin Timberlaken inspiroivaa palkintopuhetta Teen Choice Awards -gaalassa hehkutetaan: "Valintasi merkitsevät”

Justin Timberlake palkittiin Teen Choice Award -gaalassa, ja piti inspiroivan puheen jota on hehkutettu ympäri somea.

Justin Timberlake EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Kaliforniassa vietettiin juuri Teen Choice Awards –gaala, jossa palkittiin eri alojen maailmantähtiä teinien antamien äänien mukaan. Ensimmäistä kertaa tänä vuonna jaettiin Decade Award, joka annettiin Justin Timberlakelle. Palkinnolla haluttiin juhlistaan Timberlaken saavutuksia vuoden 2006 julkaiseman FutureSex/LoveSounds -albumin jälkeen.

Palkinnon hakiessaan Timberlake piti puheen, jota on hehkutettu kaikkialla aina uutisotsikoista someen. Timberlake kutsui itseään entiseksi teiniksi, ja halusi vedota nuoriin. Puhetta on kehuttu innoittavaksi, joka inspiroi kaikkia ihan teineistä aikuisiin.

- Vaikka olet nuori, älä ajattele että valintasi eivät merkitse mitään. Valintasi todellakin merkitsevät – niin sinulle kuin koko sukupolvellesi.

Skip Twitter post

Hän myös peräänkuulutti vahvasti suvaitsevaisuuden ja toisten kunnioittamisen perään. Hän jakoi tarinan siitä, kuinka hänen vanhempansa kasvattivat hänet kunnioittamaan itseään ja kaikkia muita ihmisiä sellaisenaan – ei sen perusteella missä he asuvat tai mitä tekevät elääkseen, tai ihonvärin perusteella.

- Uskon tämän olevan syy siihen, miksi tähän päivään asti olen yrittänyt työskennellä ja viettää aikaa läheisesti mahtavien ihmisten kanssa: miesten, naisten, heteroiden, homoseksuaalien – ihan jokaisen.

Timberlake lainasi myös viisauksia nyrkkeilijä Muhammad Alilta. Hän sanoi, kuinka vastoinkäymisten edessä merkittävää ei ole jos kaatuu, vaan se miten nousee.

- Mahdottomuus ei ole fakta – se on mielipide. Mahdottomassa on potentiaalia, mahdoton on väliaikaista. Mahdottomuus ei ole mitään.

Katso koko puhe alta. Koko puheen voit lukea esimerkiksi tästä.

Kaikkiaan Timberlake on voittanut uransa aikana 23 palkintoa Teen Choice Awards –gaalassa.