Hyppää pääsisältöön

Antti Tuiskun vastaus Weekend Festival -kritiikkiin: Odotan festaria kahta kauheammin!

Weekend Festivalin aikataulujen julkaisu sytytti somen liekkeihin, ja roviolle joutui Antti Tuisku sekä Weekend Festival -aikataulutus.

Antti Tuisku // Kuva: YleX

Viikonlopun Weekend Festival lähestyy, ja tiistaina julkaistiin festarin aikataulut Facebookissa. Ilmeni, että Antti Tuisku esiintyy päälavalla toiseksi viimeisenä. Tämän tiedon myötä niin sanotusti peto pääsi irti somessa, ja festareiden aikataulujulkaisu täyttyi ihmisten tulikiven katkuisista kommenteista – tässä niistä muutama kilteimmästä päästä:

- Mitä Antti Tuisku tekee Weekend festivaalin päälavalla? Huhhuh

- Semi noloo laittaa Antti Tuisku päälavalle Steve Aokin JÄLKEEN. Ei näin Suomi, yksi kommentoi.

Weekend festival painottuu EDM-musiikkiin, ja lavalla nähdää maailmanluokan huippu-dj:tä aina Martin Garrixistasta Steve Aokiin.

- Antti Tuisku on jees mut jos haluisin nähä Antin päälavalla melkein pääesiintyjänä, olisin voinu mennä Suomen kaikille muille festareille. Weekendit on elektronisen musiikin festarit, ja jos joukkoon on saatu näin kovia esiintyjiä, niin tää on isoin virhe minkä voi tehdä, yksi summaa.

Weekend Festival julkaisi eilen artistien esiintymisaikataulut. // Kuva: Kuvakaappaus Weekend Festival 2016 -tapahtuman Facebook-sivulta.

Lopulta Antti Tuisku kommentoi koko hässäkkää eilen illalla:

- Ai että!! Mie aloin oottaan tätä festaria kahta kauheammin! Antti Tuisku kommentoi tilannetta Facebook-seinällään. Kommentointi sai osakseen tuhansia tykkäyksiä ja kymmenittäin kommentteja.

Antti Tuisku kommentoi Weekend Festival -kritiikkiin Facebook-seinällään. // Kuva: Kuvakaappaus Antti Tuisku Official -Facebook-seinältä. Linkki jutussa.

- Go Antti go! Nää on niitä muutamia tähän lajiin kuuluvia, ketkä vastusti mm. Cheekkiä Ilosaareen tänä kesänä ja millainen vastaanotto siellä loppujen lopuksi oli! Vedät sen yhtä hyvin kun Tammerfestit niin fine! Yksi kommentoi Antin julkaisua.

YleX tavoitti Weekend Festivalin tiedottajan Tomi Lindblomin.

- Normaalia tapahtumajärjestämiseen liittyvää palautetta. Onneksi meillä on neljä lavaa, ja sieltä voi jokainen valita mitä haluaa katsoa. Toivotamme kaikki tervetulleiksi – jokaiselle on sijaa. Kunnioitamme kaikkia palautteita, hän kommentoi Facebookissa eilen käynnistynyttä kriittistä kommentointia.

Lindblom myös kertoo, että aikataulujen taustalla on suuri palapeli jota rakennetaan artistien omia aikatauluja kunnioittaen.

- Nykypäivänä monenlaiset musiikkityylit menevät sekaisin keskenään, ja kaikenlainen musiikki on tervetullutta maailmaan. Ja tässä Weekendissähän ei ole sellaista draamaa, että olisi vain yksi lava ja sitten kaikkien ihmisten olisi pakko katsoa jotain tiettyä esitystä. Siellä on neljä lavaa ja se on tyypillistä Weekendissä, että ihmiset vaeltavat siellä lavalta toiselle.

Lindblom kirjoitti myös virallisen lausunnon palautteen johdosta:

"Weekend Festivalilla esiintyy yli 50 artistia kahden päivän aikana neljällä eri lavalla. Joukkoon mahtuu monenlaisen eri musiikkityylin edustajia. Kaikilla lavoilla on melkeinpä koko ajan päällekkäistä ohjelmaa, joten yleisöllä on siis festivaalilla valinnanvaraa ja valita voi eri lavoilta juuri sellainen esiintyjä, joka jokaista kulloinkin miellyttää. Weekend Festival haluaa toivottaa kaikki hyvän musiikin ystävät tervetulleiksi nauttimaan tulevasta viikonlopusta Helsingin Kyläsaareen!"

Somessa syttyneestä sodasta liittyen Antti Tuiskun esiintymiseen festareilla uutisoi ensin Rumba.

Weekend Festival alkaa nyt tulevana perjantaina 5. elokuuta Helsingissä.

Lue myös:

Menossa Weekend Festivalille? Tsekkaa tästä tärkeimmät infot!

Weekend Festivalilla nähdään maailman suurimmat DJ-nimet – mutta mikä tekee heistä muita suositumpia?

Viisi maailman kovinta DJ:tä saapuu Weekend Festivalille – tässä ovat heidän kovimmat hittinsä 

Miltä tuntuu, kun artisti tunnetaan vain yhdestä biisistä? Ei haittaa yhtään, sanoo Darude

Weekend Festivalille nousee Suomen kaikkien aikojen suurin lava – jälleen