Hyppää pääsisältöön

Kulttisarja The Officesta tehdään Suomi-versio – nähdäänkö roolissa André Wickströmin urpo roolihahmo?

Suomen Officen taustalla ovat Nelonen, Elisa Viihde ja BBC.

David Brentiä näyttelee brittiversiossa Ricky Gervais. // Kuva: BBC

Brittiläinen komediasarja The Office (Konttori) muistetaan äärimmäisen kiusallisesta huumorista. Sarja saa nyt suomalaisen version, josta ei ole vielä paljastettu oikeastaan mitään yksityiskohtia. Tiedossa on ainoastaan, että sarjan päätähti paljastetaan maanantaina 15. elokuuta.

Sarjan toteuttavat Nelonen, Elisa Viihde ja brittiläinen BBC.

Suurimman osan sarjan piikikkäistä tilanteista aiheutti sen päähenkilö, pomo David Brent. Alkuperäisessä brittiversiossa Brentiä tulkitsi kiusallisen huumorin mestari Ricky Gervais. Yhdysvaltalaisessa The Officessa pomona hääri Steve Carell.

Arvuuttelu Suomen Brentistä käy nyt kuumana. Esimerkiksi Ilta-Sanomien äänestyksessä ehdolla on joukko suomalaisia eturivin näyttelijöitä, joista moni on tuttu sketsisarja Putouksesta. Mukana arvailussa ovat esimerkiksi Aku Hirviniemi ja Riku Nieminen. Myös koomikko Sami Hedberg on ehdokkaana.

Sketsiviihteen ammattilaisista moni saattaisi sopia rooliin, onhan esimerkiksi Putouksessa moni näyttelijöistä muuntautunut jos jonkinlaisiksi hahmoiksi.

Entäs André?

Suomessa on jo nähty hulvatonta konttorihuumoria. Viime keväänä netissä pyöri André Wickströmin sketsisarja The Yrjö Show. Wickströmin energiayhtiö Helenille tekemässä sarjassa pääosassa on The Officen tapaan kiusallinen pomo.

Suomalaiskoomikon näyttelemä pomo Yrjö Uusivirta puhuu tankeroenglantia ja hämmentää työntekijöitään oudoilla sutkautuksillaan. Uusivirta on tiukka insinööri, jonka sosiaaliset taidot eivät aina ole sieltä sujuvimmasta päästä.

Uusivirran toilailu kuulostaa sen verran tutulta, ettei ole kaukaa haettua, että Yrjö Uusivirran hahmo voisi siirtyä suoraan The Officen tähdeksi.

Suomen The Office nähdään tv:ssä ensi vuonna. Kuvaukset alkavat jo tämän vuoden puolella.

Myös Ricky Gervais nähdään jälleen David Brentinä, kun kulttihahmo tekee ensiesiintymisensä valkokankaalla David Brent: Life On The Road -leffassa. Elokuva tulee ensi-iltaan nyt elokuussa.

Kuka sinusta sopisi Suomen David Brentiksi? Kommentoi alle!

Lue myös:

Ricky Gervais tekee paluun Konttorin kulttihahmoksi – katso David Brent -leffan kiusallisuuden täyteinen traileri tästä

Saturday Night Livestä tehdään Suomi-versio – tämän takia se on todella iso juttu