Hyppää pääsisältöön

Weekend Festival myytiin loppuun

Helsingissä järjestettäville festareille on tulossa 70 000 kävijän yleisö.

Weekend Festival alkaa tänään perjantaina. // Kuva: YleX/Katariina Salmi

Tänään perjantaina alkava Weekend Festival on myynyt kaikki pääsylippunsa loppuun. Helsingin Kyläsaareen on siis tulossa kahden päivän aikana jopa 70 000 bailaajaa.

Festarilla esiintyy tänä vuonna joukko maailman kovimpia DJ:tä. Mukana on esimerkiksi DJ Mag -lehden Top100-DJ-listan koko kärkiviisikko: Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, Armin Van Buuren, Martin Garrix ja Tiësto. Kotimaisista eturivin artisteista festarilla nähdään muun muassa Darude, Antti Tuisku ja JVG.

Weekendiä juhlitaan tänä viikonloppuna myös Virossa ja Ruotsissa. Pärnussa festari käynnistyi hieman epäonnisesti, kun päälavan konsertit myöhästyivät pari tuntia. Syynä oli lavan kaiutinripustuksen repeäminen, joka onneksi huomattiin ennen yleisön pääsyä alueelle. Weekend Festival Baltic kerää kolmen päivän aikana lähes 90 000 hengen yleisön.

Tukholman Weekend alkaa Suomen tapaan tänään. Tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa, ja sen paikkana on Östermalmin urheilupuisto.

Weekend Festivalia juhlitaan 5.–6. elokuuta Helsingin Kyläsaaressa. YleX on vahvasti mukana festareilla. Mielenkiintoisimmat uutiset, upeat kuvat ja tunnelmat voit lukea täältä!

Lue myös:

EDM-trendin edelläkävijät, kakkuja viskova showmies ja Suomen kovin nais-DJ – näitä Weekend-keikkoja ei kannata missata

Menossa Weekend Festivalille? Tsekkaa tästä tärkeimmät infot!

Weekend Festivalilla nähdään maailman suurimmat DJ-nimet – mutta mikä tekee heistä muita suositumpia?