Hyppää pääsisältöön

David Hasselhoffista Talent Suomen tähtituomari – ensi viikolla Suomeen

Legendaarinen viihdetähti David Hasselhoff saapuu ensi viikolla Suomeen kuvaamaan Talent Suomi -ohjelmaa.

David Hasselhoff // Kuva: http://davidhasselhoff.com

David Hasselhoff istuu vierailevaksi tähtituomariksi Sara Forsbergin, Jari Sillanpään ja Sami Hedbergin viereen. Sarjaa juontavat Heikki Paasonen ja Elina Kottonen.

Talent Suomi -ohjelman kuvaukset alkavat tällä viikolla viihdetähdiksi pyrkivien koe-esiintymisillä Helsingin Aleksanterin teatterissa. Ensi viikolla tähtituomarien vierellä nähdään myös David Hasselhoff, joka on kiinnitetty vierailevaksi tähtituomariksi ohjelmaan.

Hasselhoff haluttiin ehdottomasti mukaan ohjelmaan, sillä hän on tuomaroinut myös Amerikan Talentissa (America's Got Talent) ja Brittien Talentissa (Britain's Got Talent). Vieraileva tähtituomari on ohjelmassa merkittävässä roolissa, sillä hän yhdessä vakiotuomareiden kanssa tekee ratkaisut jatkoon pääsevistä tulevaisuuden tähdistä. Suomessa tuomaristolle esiintyy yli 120 kokelasta, joista tuomaristo päästää vain parhaat välikarsintoihin.

Hasselhoffin lisäksi toinen useammassa eri jaksossa nähtävä vieraileva tähtituomari on näyttelijä Riku Nieminen.

Talent Suomi alkaa sunnuntaina 25. syyskuuta Nelosella.

David Hasselhoff on nähty Suomen televiossa aiemmin David Hasselhoff Show'ssa.