Hyppää pääsisältöön

Jenni Pääskysaari ja Mikko Leppilampi SuomiLOVEn juontajiksi

SuomiLOVEn kolmannen kauden juontajat ovat Jenni Pääskysaari ja Mikkoleppilampi
Jenni Pääskysaari ja Mikko Leppilampi ovat SuomiLOVEn uudet juontajat. SuomiLOVEn kolmannen kauden juontajat ovat Jenni Pääskysaari ja Mikkoleppilampi suomilove

SuomiLOVEn uudet juontajat Jenni Pääskysaari ja Mikko Leppilampi luotsaavat ohjelmamme myös uudelle esityspaikalle. SuomiLOVE nimittäin jatkuu joulukuussa Yle TV1:ssä.

Jenni ja Mikko ovat innoissaan uudesta pestistä. Molemmat ovat seuranneet ohjelman edellisiä tuotantokausia kotikatsomosta käsin.

”Rakastan musiikkia ja tarinoita, ja SuomiLOVEssa on kyse vain ja ainoastaan niistä. Olen todella otettu siitä, että pääsen kertomaan ja välittämään näitä stooreja. En liikutu helposti, mutta tätä työtä en taatusti pysty tekemään kuivin silmin. Upeat biisit, artistit ja sovitukset sekä aidot, ihanat ihmiset pitävät siitä huolen”, Jenni sanoo.

"Olen sydämestäni tämän ohjelman fani! SuomiLOVE on ehdottoman hieno, rajoja rikkova suomalaisformaatti, jossa puhutaan vilpittömästi ja avoimesti rakkaudesta. Olen todella kiitollinen tästä mahdollisuudesta, on sellainen olo kuin kotiin tulisi. Toivon, että pystyn täyttämään Ilkan kiiltonahkakengät. Muutokset ovat haastavia paikkoja, mutta teemme parhaamme, että hengitämme ohjelmaan omaa fiilistä", Mikko lupaa.

Mikä SuomiLOVE?

SuomiLOVEssa ihmiset kertovat tarinoita rakkaudesta, joista jokaiseen liittyy jokin laulu. Ohjelmassa artistit pääsevät esittämään kappaleensa suoraan tarinaan liittyvälle ihmiselle, toisinaan tunnelmoidaan studiossa ja välillä muusikot matkaavat ympäri Suomea yllättämässä ihmisiä lauluillaan.

Tarinoihin liittyvät laulut voivat olla mitä tahansa klassikoista uusimpiin hitteihin. Musiikista vastaa iso joukko kotimaisia eturivin artisteja sekä Ako Kiisken johtama, huippumuusikoista koottu LOVEband, jonka solisteina hurmaavat monipuoliset lahjakkuudet Osmo Ikonen ja Johanna Iivanainen. Ohjelmasarja huipentuu suorana lähetettävään SuomiLOVE-konserttiin.

SuomiLOVEn kolmas tuotantokausi alkaa Yle TV1:ssä joulukuussa 2016

Lisää ohjelmasta

Kommentit