Hyppää pääsisältöön

SuomiLOVE saa tulevalle kaudelleen uudet juontajat

SuomiLOVEn puikkoihin hyppäävät Mikko Leppilampi ja Jenni Pääskysaari.

SuomiLOVEn uusi kausi alkaa joulukuussa.

Tv-sarja SuomiLOVE uudistuu hieman kolmannelle kaudelleen. Joulukuussa alkavissa jaksoissa sarjaa vetävät näyttelijä Mikko Leppilampi ja juontajana usein nähty Jenni Pääskysaari. Kahden ensimmäisen kauden ajan SuomiLOVEa luotsasivat Ilkka Villi ja Marja Hintikka.

Sekä Leppilampi että Pääskysaari ovat seuranneet SuomiLOVEa kotisohvalta. Pääskysaari on ennenkin juontanut koskettavia tarinoita kertonutta sarjaa, kun juontaja nähtiin Kadonneen jäljillä -sarjan puikoissa. Myös SuomiLOVE saa Pääskysaaren liikuttumaan.

- Rakastan musiikkia ja tarinoita, ja SuomiLOVEssa on kyse vain ja ainoastaan niistä. En liikutu helposti, mutta tätä työtä en taatusti pysty tekemään kuivin silmin, Pääskysaari sanoo.

Myös Leppilampi on vakuuttunut ohjelman formaatista ja sen liikuttavuudesta. Juontajan pesti jännittää myös hieman.

- Toivon, että pystyn täyttämään Ilkan kiiltonahkakengät. Muutokset ovat haastavia paikkoja, mutta teemme parhaamme, että hengitämme ohjelmaan omaa fiilistä, Mikko lupaa.

SuomiLOVEssa ihmiset kertovat tarinoita rakkaudesta, joista jokaiseen liittyy jokin laulu. Ohjelmassa artistit pääsevät esittämään kappaleensa suoraan tarinaan liittyvälle ihmiselle, toisinaan tunnelmoidaan studiossa ja välillä muusikot matkaavat ympäri Suomea yllättämässä ihmisiä lauluillaan.

Musiikista vastaa iso joukko kotimaisia eturivin artisteja sekä Ako Kiisken johtama LOVEband, jonka solisteina nähdään Osmo Ikonen ja Johanna Iivanainen. Artisteista tulevalla kolmannella kaudella nähdään esimerkiksi Roope Salminen & Koirat, Anssi Kela, Sanni ja Eppu Normaali.

SuomiLOVEn kolmas tuotantokausi alkaa Yle TV1:ssä joulukuussa 2016.

Lue myös:

Palkittu SuomiLOVE saa jatkoa – katso rakkaudentäyteinen konsertti

SuomiLOVE palkittiin taas Kultaisella Venlalla – ammenna näistä biiseistä lämpöä pakkaspäivään

Vahvaa sisarusrakkautta ja Robin – SuomiLOVEn viimeisessä jaksossa nähdään koskettavin versio Onnellinen-hitistä